header image
  • Home
  • /
  • Om ipwc2015.dk

Artikler der er hårdtslående ærlige!

Her på siden skriver vi om alt mellem himmel og jord. Vi har et særligt fokus på forbrug, fremskirdt og udvikling. Har du mod på at give dig i kast med vores artikler kan du læse dem her.

Emner vi skriver om

Hos ipwc2015.dk skriver vi om alt mellem himmel og jord. Derfor har vi også et bredt udvalg af skribenter, der alle har kompetencer indenfor vidt forskellige emner. Vi forsøger så vidst som muligt at skrive artikler med nyt spændende indhold, der rammer mange mennesker. Der er dog nogle enkelte emner, vi er særligt passionerede om. Forbrug, fremskridt og ikke mindst udvikling. Disse emner kan du altid finde et stort arkiv af. Har du mod på at give dig i kast med vores artikler, og mangler du ny indsigt, så er vores hjemmeside lige noget for dig.

Vi er hudløst ærlige

Vigtigt at vide for vores hjemmeside er også, at vi vægter den hudløse ærlighed rigtig højt. Du kan støde på hårdtslående fakta, men vi mener ikke, at der er nogen grund til at pakke noget ind. Når det kommer til emner som økonomi, er det nemlig rart at få klare fakta. Der skal dog helt sikkert være noget du finder spændende på vores hjemmeside, netop fordi vores emner spændende så vidt og bredt.

Hvilke emner skriver vi så om?

Når vi siger, vi skriver om alt mellem himmel og jord, kan det virke som en uoverskuelig størrelse. Som sagt har vi dog også fokus på tre hovedemner, som du vil se hyppigere; forbrug, fremskridt og  udvikling. Det er dog også tre emner, der hver især spænder vidt og bredt. Forbrug kan dække over vores tøjforbrug eller måske el forbrug. Det kan også være, hvordan vores overforbrug belaster klimaet.

Fremskridt og udvikling ligger tæt op ad hinanden. I nogle tilfælde er de endda forbundet. Fælles for begge er dog, at vi både kigger på de helt små fremskridt og udviklinger, men også de store. Vi zoomer derfor ned på personlig udvikling og hvordan, vi kan forbedre denne – og modsat kigger vi også de større fremskridt, vi ser globalt. Ligeledes kigger vi også punkter, der har behov for drastiske fremskridt. Et eksempel på dette kunne være klimaet, som vi også ofte skriver artikler om.

Gode tips til et hav af emner

På vores hjemmeside kan du også finde en hel del gode tips til mange forskellige emner. Om det er økonomi, klima, personlig pleje eller noget helt andet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vores skribenter ikke kan dele ud af deres erfaringer på. Du kan også altid kontakte os, hvis du mangler at få et emne belyst.

Spændende emner til diskussion

Vores hjemmeside er også et fantastisk sted at gå på jagt, hvis du leder efter nogle gode idéer til at diskutere over middagsbordet. Du skal nok finde noget, der er interessant og med en masse bid i. Det kan også være værd at tjekke kommentarerne. Her finder du helt andre synspunkter, som andre har delt og også altid er gode til at få sat en debat igang. Det er bare med at få klikket rundt omkring på siden for at finde lige præcis den artikel, du mangler. Mon ikke den gemmer sig et sted.