3 bæredygtige måder du kan holde ferie på

g11

Man kan sagtens komme afsted på en sjov ferie, selvom man gerne vil leve på en mere klimavenlig måde. Har du lidt svært ved at se hvordan det kan lade sig gøre? I denne artikel kan du finde en række gode råd til, hvordan du netop skal bære dig an med dette. Læs med her hvis det er noget der fanger din interesse. 

Togrejse

Camping 

Det kan for eksempel være meget sjovt at tage af sted på camping. Det er en måde hvormed man kan komme lidt ud i naturen, ud i nye omgivelser og føle at man er kommet lidt væk hjemmefra – men man gør det på en måde, så klimaet ikke bliver negativt påvirket af det. 

Er der nogle gode campingsteder i nærheden af jer, som i kan tage hen til og overnatte et par nætter ved? Så kan i blot tage bilen derhen. Men det kan også være meget sjovt at tage et smut til en svensk skov eller op i de norske bjerge. Og i så fald kan det være mere klimavenligt at tage toget.

Togrejse 

Der er også en vis charme over at tage toget og andre offentlige transportmidler, når man skal afsted på ferie. Som sagt kan du tage den offentlige transport, når du skal længere nordpå. Men du kan også tage den, hvis du gerne vil sydpå i år. 

Det er overraskende nemt at tage toget helt ned til det sydlige Spanien, hvis det er det man er interesseret i. Så længe man befinder sig indenfor det vestlige Europas grænser, så er det ret nemt at finde vej.

Kvinde læser hjemme

Staycation

Du kan naturligvis også blot blive derhjemme og holde en ’staycation’, som det bliver kaldt i dag. Det kan være meget rart blot at være i velkendte omgivelser, hvor man ved hvordan man skal handle ind og generelt skal forholde sig til sine omgivelser. 

Måske du kan blive færdig med at spille det computerspil, du ikke har haft tid til i hverdagen? Med den rette computer, et godt stoleunderlag så du beskytter gulvet og nogle gode snacks, så kan du hurtigt bruge flere timer – eller dage – foran computeren. Måske det lige er den ferie, som du skal have? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.