3 gode grunde til at give en ged som julegave

g11

Når først december måned begynder at nærme sig, er der også en vis mængde julegaver, som man skal se at få i hus. Allervigtigst kan det være at finde den helt rigtige julegave til ens kæreste eller ægtefælle, men for mange er det netop også den sværeste gave at finde på. Måske kan det være svært at beslutte sig, selvom man kigger på utallige lister over gaveideer til ham. Det er bare ikke altid, at der er noget bestemt, han ser ud til at mangle, eller måske der ikke lige er en gaveidé, som vil overraske ham så meget, som man godt kunne tænke sig. En gave, som han slet ikke havde regnet med at få. Det kan også snildt være det samme problem den anden vej rundt, og heller ikke julegaven til hende er nem at finde trods mange gode julegaveideer. Det kan derfor også være, at man simpelthen skal tænke helt ud ad boksen – her kommer således også 3 gode grunde til at give en ged som årets julegave.

Overvej at give en gave, der kan glæde flere end modtageren

Når man kan give en ged i julegave, er det naturligvis ikke fordi, man skal forære et levende dyr til sin intetanende partner. Men muligheden for at give en ged som julegave i nødhjælpens ånd er blevet mere og mere populært i de senere år.

  1. Den første grund til at give en ged i julegave til ham eller til hende er, at man i deres navn er med til at støtte andre mennesker, der i langt højere grad trænger til en hjælpende hånd. En ged vil for mange familier i et fattigt land være den helt store forskelsbringende faktor, der kan sikre dem en langt bedre dagligdag og liv i det lange løb. Denne mulighed for at hjælpe kan man med sin gave derfor også lægge i hænderne på sin partner, hvilket vil være en meget smuk tanke og gave.

Giv din partner en gave, der overrasker og som sætter tanker i gang

  1. En anden god grund til at give en ged i julegave vil være, at det helt sikkert vil være en meget overraskende gave – på en positiv måde. Det er altid skægt at få gaver, som man slet ikke havde regnet med, og hvis nødhjælp ikke er noget, man på forhånd har diskuteret som en fælles interesse, kan det være en både overraskende og meget givende gave at forære sin partner muligheden for at forære en ged til en trængende familie.
  1. Efterfølgende det ovenstående andet punkt vil en tredje god grund til at give en ged som julegave nemlig også være, at man kan sætte tanker i gang hos sin partner om nødhjælp og om at have muligheden for at hjælpe andre. Julegaver kan hurtigt komme til at dreje sig om en vis materialistisk indstilling, og det er derfor også en meget fin tanke, at man i stedet giver muligheden for at hjælpe andre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *