3 måder hvorpå du kan gøre din spisestue mere hyggelig

g11

Når man skal indrette sin spisestue, så kan det godt føles en smule svært at finde på kreative ideer, sådan at man kan give rummet et personligt og hyggeligt udtryk. Det er ofte nemt at sætte et bord og et skab med et fint stel ind i rummet, men derudover kan det være svært at gøre spisestuen super personlig. 

Hvis du derfor mangler ideer til, hvordan du kan gøre din spisestue mere hyggelig, så læse endeligt med herunder, hvor du får tre ideer til netop dette. 

Mal selv billeder til spisestuen

1. Køb et plankebord til din spisestue

Når mange mennesker skal købe et spisebord til deres spisestue, så er det ofte lige til at vælge et flot, færdigarbejdet bord. Dog er det sjældent, at disse typer spiseborde har særlig meget charme og sjæl, og det kan fjerne noget af hyggen fra rummet. 

Derfor er det oplagt at vælge et plankebord til din spisestue, da plankeborde ofte har et mere naturligt og råt udtryk. Det naturlige udtryk i plankebordet hiver både naturen indenfor, men det tilfører også en følelse af liv til rummet, hvilket skaber en følelse af hygge.  

2. Hæng personlige billeder og malerier på væggene 

En anden ting, som kan gøre, at din spisestue virker tom og kedelig er, hvis du har såkaldt hotel-kunst eller decideret ingen kunst eller billeder på væggene. Pynt på væggene er nemlig et element, som er med til at færdiggøre et rum og give en følelse af hygge. 

Hvis du derfor gerne vil give din spisestue noget mere hygge og personlighed, så er det oplagt at pynte væggene med personlige billeder og malerier. Du kan for eksempel udvælge nogle hyggelige familiebilleder og så blande dem med malerier – måske eventuelt endda nogle, som du selv har malet.  

Mulighederne er mange, så det er bare med at finde de billeder, som du holder allermest af. 

Sammensæt dit eget stel

3. Lav dit eget stel

Noget af det faste inventar i enhver spisestue, det er et fint stel. I langt de fleste hjem er det nok højst sandsynligt Royal Copenhagen stel i en eller anden form, som bliver brugt til de finere middage. Men selvom disse stel er fine, så har de ingen personlighed og tilfører ikke specielt meget hygge. 

I stedet er det oplagt, at du laver dit eget stel. Det kan du gøre ved for eksempel at finde noget fint, men forskelligt service på genbrug, som du sætter sammen. Hvis du er kreativ, så kan du også male dit eget stel. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *