3 vigtige ting du skal have styr på derhjemme

g11

Mange af os har en travl hverdag, og det kan være svært hele tiden at skulle huske alting. Det går tid udover livet derhjemme, for man kan bare ikke holde styr på det hele. Derfor kan det være en god ide nogle gange at gennemgå de ting, som er allervigtigst at huske. Her får du forslag til tre ting, du simpelthen bare skal have styr på. 

Lær en masse gode husmortricks

Hvis du har styr på de gode, gamle husmortricks, kommer du langt. Du tænker måske, de er helt forældede, men det passer slet ikke. Mange af dem virker rigtig godt, og du kan komme langt ved at anvende mange af de ting, du allerede har derhjemme, når du skal ordne hos og have.

For eksempel er der en masse gode løsninger, hvis du har kalk i toilettet, og du behøver ikke at købe en masse dyrt rensemiddel fra supermarkederne. Ofte kan du komme rigtig langt med for eksempel eddike, som man faktisk kan kalde lidt af et vidundermiddel. Ofte er husmortricksene også bedre for miljøet, end de metoder du ellers ville bruge, så det er bare godt på alle fronter.

Sørg for, at din hund har det godt

Forhåbentligt har du ikke så travlt, at du glemmer din hund, men nogle gange kan vi godt blive så optagede af vores arbejde, at vi kommer til at nedprioritere vores elskede dyr en smule. Det er derfor en god ide lige at minde sig selv om at være ekstra god ved hunden. Det kan du for eksempel være, hvis du lige køber nogle lækre godbidder eller noget nyt legetøj. 

Du kan også gå all-in og købe en fantastisk, ny hundeseng. Så kan din hund ligge der og hygge sig, og den vil helt sikkert sætte pris på indsatsen, selv hvis du har lidt travlt i en periode. Vi skal huske at passe godt på vores dyr, for de kan sagtens mærke, hvis vi har hovedet andre steder end hos dem.

Ryd lidt op et par gange om ugen

Oprydningen bliver bare lidt lettere, hvis du fordeler den ud. Det er et godt trick at tage lidt ad gangen, sådan så du ikke står med det hele i weekenden. Man kan hurtigt opgive, hvis man skal bruge flere timer på at rydde op, men hvis du lige tager 15 minutter hver dag efter arbejde, er byrden ikke så stor.

Generelt er det smart at dele rengøringen ud, så du ikke skal tage det hele på samme tid. På den måde føles det slet ikke så slemt, og så skal du heller ikke bruge alt din weekendtid på at gøre rent. Det er rart, for så har du mere tid til familien, vennerne og kæledyrene. Det kan jo endda være, du kan få nogen til at hjælpe dig med rengøringen, og så er det altså hurtigt oversået. Når huset er rent, bliver livet bare lidt mere overskueligt, og så er der ligesom styr på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.