Døjer du med hovedpine? Overvej en bideskinne

g11

Oplever du ofte at vågne med hovedpine eller spændinger i kæben, og har du samtidig haft en rigtig dårlig nattesøvn, så kan det muligvis skyldes, at du skærer tænder om natten. Dette resulterer ofte i flere tandlægeregninger, hvilket på ingen måde er billigt. Men årsagen til din hovedpine kan måske skyldes, at du netop skærer tænder, og så er der faktisk en billigere og mere effektiv løsning – nemlig en bideskinne. Ved hjælp af en bideskinne kan du få en bedre søvn, undgå smerterne og samtidig spare penge på unødige tandlægebesøg.

Hovedpine

Hvordan virker en bideskinne?

Hvis du døjer meget med at skære tænder, mens du sover, så ved du hvor ubehageligt det er næste morgen, når du vågner med hovedpine og smerter i kæben. Nogen gange kan smerterne sågar trække helt om i ryggen, og du kan gå med smerter hele dagen. Dette kan forhindre dig i at udføre dit arbejde korrekt, og samtidig kan det være svært at holde ud at være til. En bideskinne kan afhjælpe problemerne.

En bideskinne fungerer ved, at den ligger på dine tænder i overmunden, og derved har du simpelthen ikke længere muligheden for at skære tænder. Dette betyder at du fremover kan undgå de ubehagelige smerter, der følger med dette, og du vil få en bedre søvn og kan samtidig fungerer bedre i hverdagen.

Bideskinner er billigere end tandlægebesøg. Det er ikke nogen ny fancy teknologi, og bideskinner er også anbefalet af tandlæger hele landet rundt, så der er intet farligt eller hokus pokus indblandet, når du vælger at anvende en bideskinne. Og pengene, du sparer på tandlægeregningen, kan derfor bruges på mange andre ting – eksempelvis en ny hæk til haven

Sådan anvender du en bideskinne korrekt

Bideskinnen skal som hovedregel anvendes om natten. Det er nemlig her, at du får den bedste effekt af skinnen. Når du modtager den, ligger den i en opbevaringsæske, hvor du også bør opbevare den, når den ikke er i brug. Sørg desuden for at holde din bideskinne ren, da dette øger din mundhygiejne.

Inden du lægger dig til at sove, putter du bideskinne i overmunden. Det betyder, at der ligger et beskyttende lag mellem dine tænder, som forhindrer dig i at skære tænder om natten. Det medfører selvfølgelig, at den bliver udsat for et ganske stort pres. Netop derfor bør du også udskifte skinnen ca. hver anden måned, så du altid får den bedste effekt.

At lære at bruge en bideskinne er en til vanesag. Opbevar derfor æsken med skinne ved siden af din tandbørste, så du ikke glemmer den. Har du tendenser til at skære tænder, bør du også anvende skinnen i dagtimerne de dage, hvor du føler dig stresset. Her har du nemlig større tendens til at skære tænder.

God nattesøvn

Få din bideskinne hos tandlægen eller online

Der er flere måder at få fat i en bideskinne på. Du kan enten spørge din tandlæge til råds, og her kan du helt sikkert på en skinne, der passer til dig. Der er dog også billigere alternativer, hvis du vælger at gå online og finde din nye bideskinne. Her kan du få en væsentlig billigere bideskinne, der stadig kan fungerer super godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.