Er du klar til at føde?

g11

Skal du snart føde? Det er en spændende tid, du går i møde. Intet kan helt forberede dig på oplevelsen, men du kan forberede dit hjem, dine omgivelser og din tankegang. Dit sind vil udvikle sig, helt ukendt til, hvad du førhen har stødt på. Du har snart ansvaret for et lille spædbarn, der ikke kan tage vare på sig selv, eller fortælle, hvad den har brug for.

Rejsen som forælder er helt individuel. De ting, der hjalp på dine venners baby, virker måske ikke på din – alligevel vil der være grundlæggende ting, hvor I kan støtte jer ad hinanden. En ting der bestemt kan gøre hverdagen lettere, er at kunne skelne dit spædbarns forskellige gråd fra hinanden. Så vil du på forhånd vide, om baby har været på toilettet, er træt eller måske endnu engang vil ammes.

Brystpumpen til din undsætning

En ting, der nemlig er essentiel ved de nye små er, at de forventer at blive ammet 7-8 gange om dagen. Det kan være krævende for mor hele tiden at skulle være til stede. Heldigvis er der nogle kloge hoveder, der har fundet en løsning på problemet: brystpumpen. Med en brystpumpe er der plads til, at du som mor også kan nyde en friaften med vennerne, mens din partner eller familie passer den lille. Brystpumpen kan dog meget mere. Nogle kvinder oplever en overproduktion af brystmælk, hvilket kan være smertefuldt eller ubehageligt. Når der er for meget mælk til, at dit barn kan drikke det, kommer brystpumpen dig til undsætning. For nogle kan amningen af baby føles besværlig, mens andre blot foretrækker at give barnet mad på flaske. Der er plads til alle typer kvinder og deres individuelle og foretrukne amningsmetode. Køb flotte og behagelige brystpumper hos MamaMilla, der altid har din komfort som førsteprioritet.

Oplevelser sammen med dit barn

Selv fra start af, kan du tage baby med på eventyr. Der er mange muligheder for oplevelser med spædbørn. Selvfølgelig vil de foregå i et roligt og afstressende tempo, men det kan give fornyet energi hos forældre at komme lidt ud af huset. Tag for eksempel en parasol under armen og sæt dig på den nærmeste strand, hvis vejret tilbyder det. Her kan du nyde en eftermiddag med den lille og en god bog. I tilfælde af, at baby bliver sulten, kan du have forberedt dig hjemmefra med din brystpumpe, og straks have en kold flaske brystmælk klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.