Tid til byggeprojekter og boligforbedringer i 2021

g11

Efter et år, hvor mange af os har været hjemme meget mere, end vi plejer, er vi måske blevet opmærksomme på fejl og mangler i hjemmet, som ikke betød så meget før. Med de nye forhøjede håndværkerfradrag kan du med fordel kaste dig ud i forbedringer af dit hjem i 2021. 

elektriker

Reparationer og grønne tiltag

Særligt hvis du bor i et hus af ældre dato, kan der være mange reparationer, som er blevet udsat og skubbet foran dig i en årrække. 

Med en fordobling af håndværkerfradraget i forhold til sidste år, er 2021 det helt rigtige år til at få klaret både små og store reparationer. Fradraget gælder lønudgifter til alle typer håndværkere. Så hvis du har brug for en dygtig tømrer, en ferm VVS’er eller en elektriker med mange års erfaring, for at få huset i tip-top stand, så er det nu, du skal slå til.

Det kan også være, at du længe har overvejet at få ekstra isolering på loftet eller få skiftet døre og vinduer. Der kan være virkelig mange penge at spare på din varmeregning ved at isolere dit hus ordentligt og undgå varmespild. Samtidig er det ét af de tiltag, som virkelig batter i klimaregnskabet. Ved at spare på varmen gør du altså noget godt både for dig selv og for klimaet. 

Tilbygning og forbedringer 

Måske er det, du mangler allermest i det nye år, en ny udestue eller en tilbygning med plads til dit hjemmetræningsudstyr. Vores livsstil har ændret sig markant over det seneste år, og for mange er hjemmetræningen blevet en vigtig del af hverdagen. Så måske er det tid til at indrette et rigtigt træningsrum derhjemme? Du behøver måske ikke engang at bygge til, men kan nøjes med at flytte lidt rundt på din nuværende indretning. 

Uanset om du allerede har træningsudstyr gemt væk rundt omkring, eller du skal ud at anskaffe det hele fra nyt, kan det hurtigt betale sig med de sparede udgifter til fitnessabonnementer. 

Du kan få hjælp til at vælge det helt rigtige træningsudstyr her, eller du kan finde gode priser på brugte maskiner på DBA eller Facebook Marketplace. På den måde kan du hurtigt og nemt indrette dit træningsrum med det udstyr, du har brug for. 

Hvad enten det er et træningsrum, en udestue eller måske nyt køkken eller badeværelse, du drømmer om at få lavet i det nye år, kan du som sagt få skattefradrag for udgiften til håndværkerløn. Håndværkerfradraget er blevet fordoblet fra 2020 til 2021 for at hjælpe de små og mellemstore virksomheder, som har været hårdt ramt af Coronakrisen. Så ved at investere i din tilbygning eller boligforbedring i 2021 hjælper du den trængte økonomi i gang, mens du selv sparer penge og får dine drømme opfyldt. Det er win-win-win! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *