Når udviklingen tager os tilbage i tiden

g11

Det er ikke nogen hemmelighed, at der desværre er mange af os, der gennemlever en meget travl hverdag, og derfor kan vi til tider stresse både vores krop og sind i en sådan grad, at vi får svært ved at vedligeholde den energi, som vi behøver. 

Det kan hæmme os markant i hverdagen, og dermed tage motivationen fra os. Derfor handler det om at finde frem til de metoder, der kan give os den ro og den energi, som vi behøver i en hverdag, hvor der altid er fart på – det kan blandt andet være Cupping Massage i Vordingborg.

Gener

Har du før hørt om den ældgamle og effektive metode cupping massage?

Er det noget, som du har behov for? Og føler du dig ofte uoplagt, hvorfor du har svært ved at komme så effektivt gennem hverdagen, som du egentlig burde? Så bør du tage et kig på de mange fordele, som der byder sig med en næsten 4000 år gammel behandlingsmetode, som stammer fra Egypten. 

I mange år har den ikke været så populær herhjemme, men efterhånden er den begyndt at vinde indpas – især blandt sportsfolk, der har behov for at pleje muskler og led lidt ekstra. Her er der selvfølgelig tale om den metode for behandling, som kaldes for Cupping Massage.

Bor du i nærheden af Vordingborg, så er du heldig – her finder du en professionel massør

Og du er heldig, hvis det er noget, som du også gerne vil benytte dig af. Hvis du bor enten i eller i nærheden af Vordingborg, finder du nemlig en professionel massør, der står klar til at give dig lige præcis den behandling, som din krop har behov for. 

Synes du, at det lyder som en god ide? Så tag et kig på de dine muligheder for at nyde godt af Cupping Massage i Vordingborg. Og det er lige meget, hvad det er for en problematik, som du kommer ind med, det er værd at give denne ældgamle metode en chance – tænk hvis det kunne være svaret på dine gener?

Massage

Vær sikker på den bedste kvalitet og den mest professionelle behandling 

Med Cupping Massage er der tale om en super effektiv behandlingsform, der kan bruges på mange forskellige måder. Hvis du benytter dig af behandlingen i Vordingborg, kan du være sikker på god kvalitet, idet kopperne her er af plast, og der anvendes massageolie på kroppen for at give dig en så behagelig oplevelse som muligt. 

Når cuppen placeres på huden, dannes der hurtigt et vakuum inden i, og derved trækkes der i huden. Og det er lige præcis det træk i huden, der løfter op i bindevævet, og derved frigives den stagnerende energi lige såvel, som blodgennemstrømningen øges markant. 

En omgang cupping massage på 15 minutter eller 1 hel times almindelig massage?

Det siges, at denne metode kan være med til at forbedrer vævets kredsløb med op til fire gange, og ud fra den tilgang er det muligt at sammenligne cirka 15 minutters cupping med det, som svarer til 1 hel times massage. Derfor er det ikke bare effektivt. Det er også tidsbesparende og langt billigere for dig. Vær dog opmærksom på, at du skal holde dig i ro dagen efter din cupping massage, således hele processen får mulighed for at blive færdiggjort. Der frigives nemlig en lang række affaldsstoffer – derfor er det også vigtigt at drikke masser af vand dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.