Gaveideer til barnedåb

g11

Det er altid rart at komme med en brugbar gave, som modtageren bliver glad for – og det er ligegyldigt om gaven er til en fødselsdag, et jubilæum, en barnedåb eller noget fjerde. Der er ikke noget bedre end den gode følelse man får i kroppen af at give en gave, som andre bliver glad for. 

Det kan til gengæld godt være svært nogle gange at knække koden til den gode gave. Det kræver både opfindsom, overskud og opmærksomhed. Det er selvfølgelig ekstra svært når gaven er til en baby, som ikke selv har kunnet skrive en ønskeseddel. Så hvis du søger inspiration til gode dåbsgaver, kommer der en liste her. 

Sovende barn

Indgraverede gaver

En barnedåb er en mindeværdig begivenhed, og selvom barnet med stor sandsynlighed ikke selv vil kunne huske begivenheden, så er det stadig rart at tænke tilbage på dengang man blev døbt og dengang man var så lille. 

Derfor er det en god ide med noget, der kan indgraveres med navn og fødselsdag og som kan minde om ens fødselsdag og dåb. Hvis det er til en pige, er et dagmarkors et populært valg, mens man til drenge kan købe småt bestik. 

Begge køn vil selvfølgelig også blive glade for en lille indgraveret dannebrogsflagstang, som man kan tage frem til festlige begivenheder selv mange år efter.

Vælg noget holdbart og noget som kan blive værdsat i lang tid – så er du på den sikre side med valg af dåbsgave. 

Børnebøger

Man kan ikke få nok børnebøger til børneværelset. Det er en fantastisk rytme at læse højt for sit barn, og selvom børn selvfølgelig har en tendens til gerne at ville høre den samme bog læst højt igen og igen, så er det rart for forældrene med lidt udskiftning. Vælg en bog med masser af farver og tegninger, som kan engagere barnet, mens der læses. 

Sangbøger er også en rigtig god gaveide, som vil gøre det dejlig nemt for forældrene at synge godnatsange for deres barn. Disse ting er allerede noget man kan begynde på, mens barnet er helt lille.  

Barnevogn

Barnevognspude

Når barnet er omkring 4-6 måneder gammelt begynder ryggen at være stærk nok til at barnet kan sidde selv. Da det er lige omkring den alder at man bliver døbt, er den helt oplagte gave en barnevognspude. 

En barnevognspude bruges til at støtte barnet, når det sidder op i barnevognen. Der er to vinger, som giver støtte til armene og en rygpude, som sørger for at barnets tur i barnevognen bliver behagelig. Da det er en ting, der er let at glemme at købe, er det en fantastisk gave at give til barnet.    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.