Design af produkter udvikler sig konstant

g11

Hvis der er en ting her i samfundet, som konstant udvikler sig, så er det design af produkter. Man kan sige, at design faktisk er en af de drivkræfter der er med til at udvikle samfundet. For design er en ting, som både handler om æstetik. Helt enkelt handler design om, at man har noget smukt at kigge på. Det er dog ikke kun æstetik, som er vigtigt i forhold til design. For også funktionalitet. Det vil sige, at i takt med, at folk efterspørger en ny form for funktionalitet, vil design også udvikle sig. Dermed handler design om æstetik og funktion. Disse to ting udvikler sig konstant, hvorfor design naturligvis også udvikler sig på samme måde. Der er mange eksempler på hvordan design kan være med til at ændre samfundet og måden, hvorpå vi anvender genstande og interagerer med hinanden. I det følgende kan du læse nogle eksempler på hvordan samfundet udvikler sig på baggrund af design. 

Kubistisk design

Ny teknologi udvikler brugeroplevelsen af produkter

Når man bruger et produkt, er det vigtigt, at produktet er godt at bruge. For hvis man hver dag er tvunget til at anvende et produkt, der er svært og besværligt at bruge, kan det øge graden af irritation i løbet af en dag. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at man ikke blot anvender hvad som helst. Når man køber noget nyt, skal det fungere. Det gælder også når man køber en ny printer. 

For arbejder man på et kontor eller en anden slags arbejdsplads er det vigtigt, at man er glad i sin hverdag. Og hvis man bruger ti minutter hver dag på en printer der er besværlig, kan det faktisk være med til at påvirke hele dagen. Gode og nemme blækpatroner fra Tonerland kan være med til at gøre din hverdag meget nemmere. For selvom folk altid tror, at det er printeren der er vigtigst, så har blækpatroner faktisk også meget at sige. De skal være nemme at sætte i og så skal de ikke blive tømt for hurtigt. Hvis man sørger for at følge med udviklingen af nye printere og nye former for tonere så vil man aldrig blive skuffet. 

valgmuligheder

I køkkenet bliver der konstant udviklet nye designs

Folk er vilde med at stå i køkkenet i timevis for at lave et godt måltid mad. Det handler ikke længere om at få et godt måltid mad og blive mæt. Snarere handler det om, at man laver noget helt særligt, som faktisk er en oplevelse. Hvor man tidligere skulle blive mæt og have noget smag og tekstur handler det om i dag, at man giver en oplevelse. Så inviterer man nogle gæster over for at spise er det vigtigt, at man giver dem en hel oplevelse. Her kan man bruge et af de mange designs, som konstant bliver udviklet. En af de måder, hvorpå man kan mærke, at der er sket noget, er ved tilberedning af kød. For der er rigtig mange nye måder at tilberede kød på. 

Tidligere havde man ikke så mange muligheder, men i dag er der et vælg af muligheder man kan udforske. Det skyldes, at design af produkter til køkkenet konstant udvikler sig. Også når det kommer til ting til ens kæledyr sker der konstant en udvikling i design. For eksempel kan man i dag få en lyserød hundeseng, hvilket man for blot ti år siden slet ikke kunne forestille sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.