Find en tørretumbler der kan opfylde dine behov

g11

Skal du have en ny tørretumbler? Om vinteren er danskerne flittige til at bruge tørretumbleren, da tøjet ikke bliver tørt udenfor. Med tiden bliver tørretumbleren brugt og stopper pludselig med at fungere. Det kan være svært at finde ud af hvilken model man skal vælge, da der findes mange modeller på markedet.
Mærker som Bosch og Siemens har fået meget ros fra danskere, så det kan være en god ide at tjekke nogle af de populære mærker ud. Jo dyrere tørretumbleren er, jo flere egenskaber har den som regel også. Det er en god ide, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring dit behov og dermed dine forventninger til tørretumbleren. På denne måde er det nemmere at kunne sortere modeller fra, når du står i butikken.

Kend dit behov:

Pris plejer at være en af de afgørende faktorer, når der skal vælges tørretumbler. Hvis budgettet er stramt og modellen bare skal kunne det basale med få vaskeprogrammer, så kan du sagtens finde en model til en fornuftig pris. Det er en god ide at sammenligne priser, da du på denne måde sikrer dig at finde tørretumbleren til den billigste pris. Nogen danskere vil gerne have at hårdhvidevarerne passer til hinanden.
Det vil sige, at hvis man i forvejen har Siemens køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine, så passer det sammen hvis der også købes en tørretumbler i samme mærke. Du kan være heldig at finde tørretumblere på tilbud, hvis du godt ved hvilken model det skal være. Det er en god ide at kigge i flere fysiske butikker, så du kan se om modellerne er anderledes fra butik til butik.

Hvilke tørretumblere findes der:

Som standard findes der to slags tørretumblere på markedet. Den kan være udstyret med kondens eller med aftræk. Modellen med aftræk skal stå ved en væg med ventilationshul således, at aftrækket kan føres ud fra rummet. Hvis du vælger at få en tørretumbler med kondens å bliver fugten opsamlet i luften og ventileres ud i rummet. Der kan være forskel på hvad du har mulighed for afhængigt af hvor du bor.
Det er vigtigt, at du har undersøgt dette inden du går ud for at købe en tørretumbler. Modellen med aftræk tørrer tøjet noget hurtigere end modeller med kondens. Til gengæld bruger modeller med aftræk mere strøm og er dermed dyrere i drift.

Hvilket energimærke skal det være:

Der er forskel på hvor godt et energimærke den enkelte tørretumbler har. Energimærket siger noget om energiforbruget, så jo bedre energimærket er, jo lavere er energiforbruget. Lige nu er det bedste mærke A+++, imens det dårligste energimærke ligger på C ifølge energimærkningen fra EU. Ofte kan det godt betale sig at du giver noget mere for tørretumbleren og dermed ved, at du får en tørretumbler med et godt energimærke. På tørretumbler.dk kan du se hvad hvilke modeller, der kan købes på markedet.

Få hjælp i butikken:

Der er mange overvejelser i forbindelse med at finde en ny tørretumbler, da modellen gerne skal kunne holde i mange år. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge en medarbejder i butikken til råds. Forklar medarbejderen dit behov, så vedkommende kan finde den helt rigtige maskine til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *