Gå old school med et armbåndsur

g11

Med udbredelsen af de moderne mobiltelefoner med ur og de nye smart watches er der ikke længere nogen grund at gå med armbåndsur. Derfor er det heller ikke på samme måde en del af den klassiske kvinde eller mands garderobe eller smykkeskrin – men som med alt andet, der er umoderne eller gået af mode, så kommer også armbåndsuret tilbage og bliver moderne igen, så hvorfor ikke være på forkant med tingene og gå old school med et lækkert armbåndsur?

Herunder har vi samlet en række tips og tricks til, hvad du kan kigge efter, når du vælger et ur til dig selv eller din partner, for selv om det ikke længere er de fleste, som går med ur, så findes der stadig rigtig mange smukke, smarte og eksklusive modeller at vælge imellem. 

herrearm med apple watch

Ure til herrer

Skal du have et ur, så er det uden tvivl det klassiske ’James Bond’ look, som er mest moderne. Om du vælger en model med rem i læder eller metal kommer sig ikke så nøje, for det er langt hen ad vejen et spørgsmål om smag, men selv urskiven må gerne være både stor og robust – men samtidig klassisk og med visere frem for digital skive. 

De moderne farver er enten det kolde krom eller det varme guld, som begge udstråler den samme power og derfor er de klassiske valg for mænd. Rigtig mange er mest til det kølige, stålgrå krom, som er både tung og eksklusiv at se på og derfor også passer bedst til jakkesæt og klassiske skjorter i kolde, blå og grå farver. 

Ure til damer

Her kan man inddele i to kategorier, for kvinderne kan ikke bare vælge mellem de smukke modeller, der findes i ’damekategorien’, men også urene, der er til herrer. Det kommer an på, hvad, der passer bedst til din stil eller det, du ønsker at udstråle. 

For mange kvinder er et feminint ur i en mindre udgave et oplagt valg og i de seneste år er farven rosaguld kommet på banen. I dag er det nok det mest populære valg, når det kommer til de feminine og diskrete ure, der udstråler elegance og eksklusivitet. Det er et ur, som egner sig rigtig godt til hverdag og festog, som kan bruges til alle forskellige outfits. 

Det er dog også muligt at vælge en mere maskulin model, der er større og tungere. Det er et rigtig godt valg til kvinder med en bredere ramme, som kan bære den store skive uden det bliver for voldsomt eller tungt at se på og bære. Rigtig mange kvinder vælger et herreur med kæderem og bruger det som et statement piece, der skal ses. 

illustration af ur og hjerter

Find det rette ur til din partner

Skal du vælge et ur til din partner, så er det en god ide at se efter hvilke smykker, der i forvejen ligger i smykkeskrinet. Det handler om at finde balancen mellem noget, der kan bruges til hverdag og samtidig også passer til festlige anledninger.

Hvad enten du skal finde et ur til en kvinde eller en mand, så handler det om at tænke ud fra, hvad den partner vil holde af at bruge og vil få glæde af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.