Flere virksomheder har fokus på CSR

g11

Heldigvis er der flere og flere virksomheder, som har et stort fokus på CSR, hvilket er en økonomisk og helt konkret gevinst for dem samtidig med, at det er en stor gevinst for hele samfundet og de mennesker, som e pågældende projekter kommer til gavn.

En virksomhed bør have fokus på CSR

Uanset hvilken virksomhed man ejer bør man tænke over om ikke man på den ene eller anden måde kan have noget CSR, som er nogle projekter, som på den ene eller anden måde støtter godgørende forhold i verden og det er således nogle gode forhold, som en pågældende virksomhed støtter samtidig med, at det er nogle projekter, som på en eller anden måde passer til virksomheden.

Hvis for eksempel en virksomhed laver skolebøger eller undervisningsmateriale til danske børn er det meget oplagt, at de så inkorporerer CSR på en måde, som gør, at man for eksempel støtter børn i U-lande og giver dem penge til at blive uddannet. For hele det med at få CSR til at passe til ens egen virksomhed er noget, som kan betale sig da omverdenen vil kigge på dette med meget positive øjne.

Få en CSR konsulent til at hjælpe

Mange virksomheder går så meget op i, at de skal have fokus på CSR, at de rent faktisk går hen og hyrer konsulenter, som så skal overveje hvordan de kan få lavet noget CSR. På den måde kan man nemlig gøre det, at man kan bruge noget af den erfaring, som en dygtig konsulent har til at gavne ens virksomhed på den bedste måde. Udover at støtte uddannelse i andre lande kan man også støtte projekter i ens eget land, som for eksempel kan handle om bæredygtighed og hvordan det gavner samfundet og dermed os alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *