Forkæl dig selv med en drastisk makeover

g11

En makeover er ikke bare en skøn forbedring af dit ydre – det er en investering i din selvtillid og velvære. For har du det godt i din krop, kan du gå med stolthed og være dig selv. 

Der er mange former for og grader af en makeover. Hver gang du skal til fest, stadser du dig måske op og lægger lidt ekstra mascara. Men om aftenen er det tilbage til det samme ansigt i spejlet, du altid ser. Forkæl dig selv med noget nyt og lidt mere permanent, så du virkelig kan se en forskel, selv når du vågner om morgenen. 

Læs videre og find ud af, hvad du kan gøre. 

Smil

Det perfekte smil 

Det, de fleste mener er det mest tiltrækkende ved en person er vedkommendes smil. Med et pænere smil får du lyst til at smile mere, og din glæde er bestemt værd at investere i – og så skader det jo ikke, at andre synes, du ser brandgodt ud. 

Du kan nemt bestille et tandblegningssæt, men hvis du vil have et mere permanent forbedret smil, kan du gå til en tandlæge. Bor du i området, kan du finde en super tandlæge i København

Kun fantasien sætter grænser 

Men hvorfor stoppe ved hvidere tænder? Udnyt at du er i en tid, hvor du kan få en ny næse eller større bryster! Hvis det gør dig gladere, er der ikke noget, der er for overfladisk eller forfængeligt. Det behøver ikke være en hel operation, hvis du ikke har pengene til det, og i sådan et tilfælde er botox for eksempel et godt alternativ. Læs mere her

Bare husk at undersøge det godt og grundigt og vælg en god kirurg, du kan føle dig tryg hos.

Tatovering

Tilføj lidt permanent pynt 

Du har måske allerede en tatovering, men du kan altid få en mere. Og hvis ikke er det da på tide! Det er den perfekte måde at pifte dit look op på, og lige meget hvilken stil du har, er der sikkert en tatovering, der passer til dig. 

Det er ikke kun en tatovering i normal forstand, der er en mulighed. Ville det ikke være skønt hele tiden at have perfekte øjenbryn? Få et tatoveret par, så de altid sidder lige som de skal. Der er også en masse andet permanent makeup at vælge, som for eksempel eyeliner og læbekontur. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.