Forkæl dit barn med kvalitetslegetøj

g11

Verden af legetøj til børn synes nærmest uendelig, der er så mange forskellige ting at vælge imellem. Bamser, dukker, biler, klodser, klatrestativer, trampoliner, klæd ud-tøj. Alle sammen forskellige former for legetøj, der hver især stimulerer børn på forskellige punkter.

 

Timevis af sjov i haven

En trampolin er en sikker vinder, hvis børnene elsker leg og bevægelse. Der findes en masse variationer af den klassiske havetrampolin. Man kan blandt andet for en nedgravet trampolin med tilhørende net. En nedgravet trampolin kan være en rigtig god løsning for familier med mindre børn, der har svært ved eller slet ikke er i stand til at kravle op ad en stige. Sikkerheden er også væsentlig bedre ved de nedgravede modeller, end ved almindelige havetrampoliner, der står på rør cirka halvanden meter hæver over jorden. Skulle det ske at hopperiet bliver lidt for vildt og et barn skulle hoppe eller falde ud over siden på trampolinen, er der ikke rigtigt noget at frygte, hvis trampolinen er gravet ned i jorden og derfor befinder sig på samme niveau som græsplænen. Hvis barnet derimod falder halvanden meter, risikerer man desværre nogle brækkede knogler eller forstuvede led. Uanset om trampolinen er nedgravet eller står på stænger, er det klogt at montere et net, så børnene kan lege frit og vildt uden at skulle være bange for at krydse kanten ved et uheld.

 

Et godt slag bordfodbold

Uanset om vejret er godt eller dårligt, kan man altid spille bordfodbold. Det er i den grad noget, der kan samle en familie eller et selskab. Om man vil det eller ej, ender man altid med at gå op i det med alt, man har, og det kan der komme timevis af sjov ud af.

Hvis man skal holde børnefødselsdag kan det være en sjov aktivitet at arrangere en bordfodbold-turnering, så børnene skal spille mod hinanden i små hold i løbet af fødselsdagen.

legeklodser

Fremtidige cykelmyg

Inde på hjemmesiden kan man også finde en bred vifte af forskellige cykler til børn i varierende aldersgrupper. Danmark er et cykelland, hvor det er en fast del af børneopdragelsen i alle hjem, at børnene skal lære at cykle i en tidlig alder. At give barnet gode cykelevner fra barnsben, vil ruste ham/hende til bedre at kunne færdes i trafikken alene, når barnet når det tidspunkt i livet. Det er en god investering af både tid og penge at købe en fin cykel til sit barn og tage sig tid til at lære barnet at betjene cyklen på en god og sikker måde.

 

At lege kok

Man kan også få service og køkkenting i plastik eller træ, som børnene kan lege med. Det er godt for børn fra en tidlig alder at stifte bekendtskab med gryder og pander, så de kan få et naturligt og let forhold til madlavning. Når de engang skal begynde at hjælpe til i det rigtige køkken, vil dette komme nemmere til dem, hvis de har leget restaurant som små. Hvis man vil udvide legen, kan man også anskaffe sig et legekøkken med ovn  og håndvask.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.