Bliv frivillig hundepasser

g11

At få et frivilligt arbejde er noget, som rigtig mange mennesker kunne få noget ud af. Desværre er det dog kun de færreste der tager et frivilligt arbejde. Argumentet er for det meste, at folk har en travl hverdag i sig selv. Det gør, at de slet og ret ikke har tid til det. En ting, som folk dog ofte glemmer er, at frivilligt arbejde bør fungere som fritid. Det bør være noget man er god til og som tilfredsstiller en. Vi er alle sammen gode til et eller andet, men det er ikke nødvendigvis nogle evner vi bruger på jobbet. Det kan være, at vi har en helt særlig viden eller passion, som vi ikke får udfoldet i vores almindelige liv. Det kan man dog gøre ved at blive frivillig. Er man for eksempel helt vild med hunde kan man blive frivillig hundepasser. Det kan være med til at give stor glæde ved ens liv. 

Lille hundehvalp

Begræns dig i det frivillige arbejde

Nogle mennesker begynder at arbejde frivilligt, men stopper det så hurtigt igen. De brækker nakken på, at det bliver for stort et arbejde. Og ganske rigtigt kan det da også være meget frustrerende. Det kan nemlig være yderst irriterende at skulle bruge rigtig mange timer hver uge på noget, som man til sidste opfatter som arbejde. Fra starten af bør man derfor definere hvor lang tid man har tænkt sig at bruge på sit arbejde. Så kan man være sikker på, at man ikke bruger for meget. 

Når de timer er opbrugt bør man gå ud og sige stop og sige, at man ikke kan arbejde mere. Det vil nemlig gøre, at man ikke overanstrenger sig selv på en måde som er uhensigtsmæssig. Lån penge hvis du kommer til at mangle penge af at arbejde frivilligt. Af og til kan det frivillige arbejde nemlig godt gå ind og påvirke hvordan man arbejder på sit rigtige arbejde. Det kan have nogle økonomiske konsekvenser, som man er nødt til at tage højde for løbende. 

Hund og ejere

Frivillighed giver vi til hinanden

En af de ting vi giver til hinanden er frivillighed. For ved at være frivillig står du til rådighed for andre og det kan være meget tilfredsstillende. Der er nogle der regner med en og nogle som ser en stor værdi. Det er noget, som alle mennesker har brug for. Vi har brug for at blive set for hvem vi er og hvad vi kan finde ud af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.