De bedste gaveidéer til børn

g11

Alle ved, at de allersjoveste gaver, man kan give, er til børn – men faktisk kan netop børn være de sværeste at købe gaver til. De ønsker sig ofte alt og ingenting, og mange har i forvejen en masse legetøj gemt på værelset. Så hvad søren skal du give din søn, når han fylder 5, eller din niece, der skal døbes? Har du brug for gave-inspiration til børn i din omgangskreds, så læs med her, hvor vi giver fem bud på gaver, der får julelysene frem i de små øjne.

 En Minecraft ridderborg

Et farverigt boldbad til de mindste

Findes der noget sjovere end at bade rundt i farverige kugler? Et boldbad med kulørte bolde vil glæde både babyer og børn, samtidig med at det styrker deres motorik. Disse findes i mange størrelser, former og farver, så du vil med garanti kunne finde et, der passer perfekt ind i barnets hjem.

Minecraft er sjovt for både store og små

Vil du glæde en pige eller dreng, der godt kan lide eventyr? I Minecraft skal der bygges med klodser, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Kender du en modig ridder, der drømmer om at overvinde en farlig drage? Eller en eventyrlysten astronaut, hvis højeste ønsker er at gå på opdagelse i det ydre rum blandt mærkelige og farverige væsner? Børn kan bygge lige, hvad de vil. Vil du give en gave, som kan skabe glæde i mange timer for både store og små, kan du med fordel kigge nærmere på Juniorhuset.dk.

Skal der være fart over feltet?

Kender du et barn med fart over feltet? Så vil en løbecykel helt sikkert gøre lykke. Løbecykler er fantastiske for børns balance og bevægelseskoordination, ligesom de giver børn en følelse af frihed, når de drøner af sted. Den store bevægelighed gør, at det pludselig bliver sjovt at tage på tur med mor og far. Løbecyklerne findes i mange farver og modeller.

En glad pige der synger og klapper

En musikalsk gave, man kan bruge igen og igen

De fleste børn er optagede af musik, sang og rytmik. Allerede fra de er helt små, kan de være med på sange med fagter og bevægelser. For mange varer passionen ved hele vejen op gennem livet – og sangbogen, ja den kan barnet give videre til egne børn. Derfor er en god sangbog en oplagt og nostalgisk gaveidé.

En købmandsforretning på værelset

Hva’ sku’ det være? Mange børn elsker rollelege – særligt, når man kan få lov at stå bag en købmandsdisk og trykke på et kasseapparat. I dag kan man desuden få de fineste ting til at lege købmand: Små glitrende fisk lavet i træ, flødeskumskager i filt eller papæsker med alverdens tryk. Alt sammen med til at gøre legen virkelighedstro og fuld af muligheder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *