Der sker en udvikling i rejser

g11

At rejse er noget af det, som gør, at vi kommer igennem hverdagen. Har man en lidt kedelig hverdag kan man gøre sig selv en tjeneste. Man kan overveje om ikke man burde tage på en rejse eller i hvert fald planlægge en. Har man altid en rejse planlagt har man dermed også altid noget at glæde sig til. Det er en skøn ting da det er med til at gøre, at man kan tænke på det altid. Så kan man også gå rundt og gøre sig mentalt klar til rejsen der venter. Det er en god ting for dig, der er vild med at rejse. For på den måde kan du være sikker på, at du nok skal få en god rejse og en god tur. Der er heldigvis sket meget i udviklingen af rejser de seneste år. Det er en god ting for os alle og for kloden, som ikke har det for godt.

Lækker sandstrand

Verden er blevet mindre 

Idag er verden mindre end den har været tidligere og dermed er rejsemålene kommer tættere på. Tidligere var det eksempelvis forbeholdt de få og rige og komme til Afrika på safari. Sådan er det absolut ikke mere. Idag er det muligt at komme på jagtrejse i Afrika uden at have den store pengepung frem.

Kvinde kigger ud

Udvikling sker især i skolen

Tager man alligevel på en jagtrejse kan man gøre sig selv den tjeneste at gøre noget godt i det lokalmiljø man kommer ned til. Man kan for eksempel give nogle penge til de skoler der har brug for det eller søge efter dem på nettet og lave en lokal søgning. For udvikling starter altid i skolen. Giver man flere børn mulighed for at komme i skole kan man dermed være sikker på, at man er med til at bidrage til en god udvikling for dem. Det er ikke noget, som kræver så meget da det faktisk ikke kræver mange penge. Det kræver bare, at man gør det og holder en pause fra at skyde dyr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.