Har du styr på din markise?

g11

Er du den heldige ejer af en markise foran dit hjem, din butik eller måske din café eller restaurant? Ja så kender du nok til det, med at skulle sørge for vedligehold, og pleje af den. Det er nemlig utroligt vigtigt, at man sørger for, at en markise altid fungerer, som det skal. Både vinden, regnvejr, forurening og meget andet kan have en indvirkning i levetiden og funktionsdygtigheden på din markise. Læs derfor med her, hvor du får af vide hvordan du får dig en markise serviceaftale.

Stribet markise

En markise serviceaftale vil være godt for din markise

Det kan være svært for os der ikke er faglærte i at passe på en markise, at vide hvorledes den skal plejes og hvilke midler der skal til. Derfor har det danske firma Alux sørget for at du hos dem, kan lave en serviceaftale omhandlende din markise. Du sørger dermed for at din markise altid fungere, og altid køre nemt og ubesværet når du skal bruge den. Som sagt, så kan både vind, forurening, snavs og meget andet påvirke den måde din markise fungere, og dermed dens levetid. Du får dermed, ved at lave en service aftale med Alux, en masse fordele, i og med at din markise lever længere, og altså ikke skal repareres, når den er gået i stykker.

Udrullet markise

Alux sørger for dig

Alux er et firma som specialisere sig i sikkerhed og velvære for mennesker. De kan derfor selv vælge i mellem tre forskellige serviceaftaler til din markise, således du selv vælger hvor dybdegående servicen skal være, og hvor ofte du ønsker det. Men alle aftalerne er altså lavet ud fra at de lever op til myndighedernes lovpligtige eftersyn. Klik derfor allerede nu ind på linket ovenfor og læs meget mere om Alux og den service, de kan tilbyde dig og din markise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.