Hvad betyder web hosting?

g11

Når folk taler om Web hosting, bliver også i daglig tale omtalt som et slags hotel. Et webhotel. Udbyderen af web hosting har en server, hvor du så kan leje din hjemmeside ind som gæst. På den måde kommer din hjemmeside til at være en slags nabo til en masse andre hjemmesider, som web hosten også udlejer serverplads til.  

Blog med scrabblebrikker

Kom online med din hjemmeside

Hvad skal man i det hele taget bruge web hosting til? Der kan være nogle, der ikke er klar over det. At have og drive en hjemmeside er ikke gratis. Du kan godt lave en hjemmeside, men den er ikke offentlig tilgængelig, før du køber dig serverplads på et webhotel. Din hjemmeside kommer simpelthen først online, når du køber den ind ved sådan en udbyder. Til gengæld kan en god udbyder tilbyde dig en masse fordele, som kan være endog meget givtige, når din hjemmeside først er ’up and running’. 

Hvad skal man være opmærksom på, når man vil finde en web host?

Der er utroligt mange ting, man kan undersøge, før man vælger sin web host. Men hvilke fordele og ulemper skal man holde øje med? Hvad kan sådan en web host egentlig tilbyde? Ført og fremmest er der naturligvis prisen. Det er forskelligt, om man betaler pr. måned eller pr. år. Men prisniveauet betyder naturligvis, som så mange andre steder i tilværelsen, noget for, hvor attraktivt et webhotel er. Og priserne varierer en del. Dernæst kommer også, hvor mange domæner og subdomæner man får adgang til hos den bestemte web host. Nogle steder får du kun et domæne. Andre steder får du faktisk et ubegrænset antal. Noget tredje kunne være hvor meget plads i GB, de forskellige udbydere kan tilbyde. Også her er der stor forskel. Af andre ting man kan lægge mærke til, kan der nævnes antal e-mailkonti, pris for oprettelse, trafikmængde og meget mere. Man kan med fordel sætte sig ind i disse ting, før man vælger sit webhotel. 

Indkøb på webshop

Web hosting til alle kategorier

Uanset hvilken slags hjemmeside der er tale om, er der et tilbud til dig. Om det gælder en helt almindelig hjemmeside, en blot, en webshop eller noget helt fjerde, så kræver det, at du lejer dig ind hos en web host. Det kan heldigvis gøres nemt, hurtigt og billigt, uden du behøver at gå på kompromis med service fra din udbyder. Så hvis du går med en god idé til en side, så er det bare med at komme i gang med at finde et passende webhotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.