Hvorfor tapeter bør være på dine vægge

g11

Selvom tapeter måske ikke ligefrem har haft det bedste ry de seneste mange år, så er klimaet så at sige ved at skifte. Overalt kan man i dag se reklamer for flotte tapeter, moderne tapeter og ikke mindst billige tapeter i stort set alle designs og farver under solen. Tapeter er nemlig ikke længere noget som man kun ser i ens mormors hjem.

Flotte tapeter er i dag nemlig en uadskillelig del af et moderne trendbevidst hjem; og det gælder især det yngre publikum, der for alvor har fået øjnene op for tapetets dekorative muligheder. Du skal blot tage et hurtigt kig hos din tapetforhandler eller en af de mange gode netforhandlere, såsom nicetapet.dk, og du vil hurtigt opdage at tapeter faktisk er en vigtig del af en moderigtig bolig.

rum

Gode grunde til at også du bør vælge et flot tapet

Det er nærmest ligegyldigt om der er tale om et af det allerdyreste eller blot billige tapeter; de mange smukke hjem i kongeriget bærer i disse år virkelig præg af den store genopdagelse af tapetet, som der vitterlig er tale om. Udover at flotte tapeter virkelig kan binde et rum sammen, så er der desuden også andre gode grunde til at man bør vælge at tapetsere sit hjem:

  • Et moderne tapet kan virkelig være en decideret farveindsprøjtning, der ikke blot kan få dine møbler til at tage sig bedre ud. Et tapet i en flot farve kan faktisk også være med til at forbedre dit humør, og give dig langt mere ro i sjælen.
  • Flotte tapeter kommer i dag i en lang række farver og stilarter. Du kan faktisk vælge imellem storst set alle farver, et kæmpe udvalg af mønstre og endda også et såkaldt fototapet. Eneste problem er, at det store udvalg kan gøre det vanskeligt at endelig beslutte sig for ens nye tapet; men det er såmænd nok bare lidt af et luksusproblem.

Hjemmet er blot prikken over i’et

Selvom vi danskere er rigtig bevidste om at være med på beatet, når det kommer til boligindretning, så bør man dog ikke glemme at tage lidt af en holistisk tilgang til vores stil. Vores stil bør bestemt ikke blot være noget, der kan findes i vores hjem. Vores stil bør såmænd også omfatte vores beklædning, vores have og havemøbler – ja såmænd endda vores køretøjer. Uanset om du er til smarte sportsvogne med en masse lækkert ekstraudstyr, den seneste Tesla med den bedste lader til elbiler (se evt. the charger) eller blot Christianiacyklen, så bør man aldrig sætte sit lys under en skæppe. Vores personlige stil udtrykker nemlig vores personlighed på en fuldstændig subjektiv manér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.