Indret kontor med genbrugsting og magnet til ophæng

g11

Indret det perfekte kontor med få penge

Der kan være mange grunde til, at du står over for at skulle indrette et nyt kontor til din virksomhed. Det kan være, at du er startet ud bare med dig, men at du nu har valgt at ekspandere med flere medarbejdere. Dem skal der selvfølgelig være plads til.

Det kan også være, at du først lige har kastet dig over et helt nyt virksomhedsprojekt. Næsten lige meget hvilken type af firma, som det drejer sig om, er et kontor som en fast base lidt af en nødvendighed. Og så ender du med samme scenarie, nemlig at du skal lave det ideelle kontor til netop din virksomhed.

Et kontor er vigtigt

Du kan måske fristes til at slå alt det med kontoret lidt hen. Ja, det skal selvfølgelig være der. Men spiller det en stor rolle, hvordan det er indrettet eller hvordan du har valgt de forskellige ting, som skal fyldes i det?

Men ja, det spiller faktisk i dén grad en rolle. For selvom kontoret bare er fysiske rammer, så er det basen for din virksomhed. Og et godt arbejdsmiljø er bestemt betinget af, hvordan de ansatte har det inden for kontorets vægge.

mennesker

Et billigt kontor er ikke et dårligt kontor

Det er alt sammen fint nok, tænker du måske. Men det ændrer jo alligevel ikke på det faktum, at du ikke har særlig mange penge til rådighed. Det er dyrt at starte en virksomhed op, og det er også dyrt at ekspandere. 

Her er det vigtigt at huske på, at et billigt indrettet kontor på ingen måde er det samme som et dårligt kontor. Du kan gøre en masse fede og sjove ting med få penge – det vigtigste er at tænke over, at det hele bliver funktionelt og ikke mindst rart at være i.

Brug magnetstriber til ophæng

En af de ting, som kan koste, er at investere i en masse dyre whiteboards og opslagstavler. Dette er noget, som du kan købe hen ad vejen, når pengene er til det. Men som supplement til den dyrere løsning kan du bruge de smarte og ikke mindst billige magnetbånd.

Magnetbånd er egentlig bare magneter, som kommer i lange bånd. Dem kan du klippe ud i den længde, du ønsker, og herefter hænge dem op på væggen. Her fungerer de som ophæng til andre ting, der er magnetiske. Du kan tjekke udvalget ud hos blandt andet Brisingi

håndtryk

Køb gode genbrugsmøbler

Når det kommer til møblerne på kontoret, så skal du vælge kvalitet, når du vælger skrivebord og skrivebordsstole. Disse skal være ergonomiske for at sikre den bedst mulige arbejdsstilling. Men når det kommer til resten af kontoret, kan du sagtens lege lidt mere.

For eksempel kan du vælge at gå på genbrugsshopping, når du skal finde møbler til en hygge- eller afslapningskrog. Du kan nemlig sagtens finde en lækker lænestol eller en hyggelig sofa brugt og til ganske billige penge. På den måde sparer du på denne post uden at gå på kompromis. 

Genbrug service

At genbruge er ikke kun godt i forhold til at spare penge, det er også godt for miljøet. I stedet for at købe nye plastikkopper og plastiktallerkener igen og igen, bør du investere i billigt porcelæn til køkkenet. Det kan genbruges, så indkøbet ender med at blive en engangsinvestering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.