Køb en lejlighed i Malaga

g11

Der er mange danskere, der holder meget af at være på ferie på Costa del Sol. Det er der da også mange gode grunde til. En af vigtigste grunde er, at der altid er et meget behageligt klima. Lige netop sådan et klima, som vi ellers kun har om sommeren herhjemme. Det er ikke for varmt, ikke for koldt og ikke for vådt.

Forestil dig at have sådan et klima stort set året rundt. Ville det ikke være skønt? Det kan faktisk sagtens lade sig gøre. Det kan det, hvis du enten rejser ofte til Malaga, hvis du køber en lejlighed dernede eller hvis du slår dig ned permanent i området.

Feriebolig eller permanent bolig?

Hvis du er vild med Malaga, så har tanken nok ofte strejfet dig, at du gerne vil dertil meget oftere. Og måske ville det også være dejligt at bo der for alvor. Det kan jo få afprøvet, hvis du gør alvor af tankerne og køber en lejlighed dernede.

Måske har du mod på at flytte dertil permanent med det samme, måske har du nogle betænkeligheder og vil helst bare have en ferielejlighed. Uanset hvad så har du mulighed for at realisere det. Måske kan det være løsningen, at du starter med at lade det være en ferielejlighed. Så kan det jo være, at du får lyst og mod til at flytte dertil mere permanent på et senere tidspunkt. Det kan også godt være, at det passer dig helt fint at have to boliger. En i Danmark og en i Spanien.

Er det svært at købe en lejlighed i Malaga?

Reglerne for ejendomskøb i Spanien er lidt anderledes, end de er i Danmark. Derfor kan det være en stor fordel for dig at kontakte en lokal ejendomsmægler dernede. Der findes flere danske ejendomsmæglere i Malaga og i det hele taget på hele Costa del sol, så det sproglige er ikke et problem.

Når du overlader processen til den danske ejendomsmægler, så er det ikke svært, for vedkommende vil klare alt det, der skal klares. Så er det bare at finde den helt rigtige bolig og sætte processen i gang. Læs mere om at købe en bolig i Sydspanien og Malaga her. Du kan gøre tingene i dit eget tempo. Det er jo en stor beslutning at købe en ejendom i et andet land – også selvom du kender området rigtigt godt.

Overlad det praktiske ved købet til den lokale ejendomsmægler, og koncentrer dig om at finde den rette bolig og om at glæde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *