Køb lokalt når du er på ferie

g11

Det er en god ide, at du køber lokalt, når du er på ferie. Det er med til at støtte det land, som du er på besøg i. Hvis du er på ferie i et andet land, men udelukkende køber ting, der er blevet masseproduceret i et andet land, og som du sikkert også kan få herhjemme, er du ikke i nær så høj grad med til at støtte det land eller det område, som du besøger.

For det er ikke kun, når du er i udlandet, at du kan tænke over, at det er en god ide, at du køber lokalt. Når du rejser her i Danmark, kan også være en god ide at tænke over det. Her har du mulighed for at købe friske frugter og grøntsager fra små boder langs med vejene. Det er derfor en god ide, at du gør det.

De lokale specialiteter er med til at give ferien kulør

Lige meget om du er på ferie her i Danmark eller i udlandet, spiller maden sikkert en stor rolle, når du er på ferie. Det kan derfor være en god ide, at du vælger noget af den lokale mad. Den er med til at gøre, at du får en helt særlig oplevelse af landet. Bare det, at du vælger de lokale mærker nede i supermarkedet, kan være med til at give dig en anden oplevelse.

Du kan ofte få nogle meget forskellige ting nede i supermarkedet i forhold til, hvad du kan herhjemme. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Selv vores nærmeste nabolande har nogle helt andre ting nede i deres supermarked i forhold til, hvad vi har herhjemme. Tænk bare på svenskerne og deres knækbrød og på nordmændene og deres myseost. De lokale råvarer og produkter er med til at sætte kulør på din ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.