Køb miljøvenlig emballage og beskyt naturen

g11

En hver der har arbejdet med at sende eller modtage pakker eller paller ved hvor vigtig emballagen er. Både i forhold til den tid det tager at pakke, men også for at pakken eller pallen kommer frem uden skader.

Der er mange penge at spare ved at pakke korrekt første gang og ikke skulle tage imod beskadige varer og skulle sende igen. Med tab til virksomheden. Albe Emballage levere ikke alene første klasses emballage, men de er også leveringsdygtige i miljøvenlig og bæredygtige emballage løsninger.

Hvorfor er miljøvenlig emballage vigtigt?

I dag er der fokus på miljøet og miljøvenlige løsninger. Det gælder også når snakken falder på emballage. I Danmark sender vi 79 millioner pakker om året eller det der svarer til 3870 tons emballage. Det er altså et godt sted at tænke ansvarligt, når der skal vælges emballage.

I dag findes der miljøvenlige og bæredygtige alternativer, der har samme høje kvalitet som traditionel emballage, så der er ingen undskyldning for ikke at vælge det bæredygtige alternativ. Danmark bruger ressourcemæssigt det der svarer til 3,6 gange jorden.

Hvordan pakker man bæredygtigt og miljøvenligt?

Udover at vælge miljøvenligt emballage, er der også mange andre forhold, der gør at det bliver en miljøvenlig pakning.

  • Vælg at genbruge gammel emballage, når der pakkes
  • Brug mindst muligt emballage, så der ikke skal bruge ekstra materiale
  • Vælg den mindste papkasse eller boblekuvert, når der skal pakkes
  • Vælg miljøvenligt emballage når der bruges nyt emballage
  • Print etiketter på genbrugspapir og kun de absolut nødvendige

Kan traditionel emballage bruges andre steder?

Et af de steder, hvor traditionel emballage kan bruges med succes og til en lang billigere pris, er til beskyttelse af f.eks. sofaborde. Hjørnebeskyttere som bruges til at sikre at pakker og pakker ikke få ødelagte hjørner, kan også bruges til at sikre sofaborde og andre skrappe hjørner for mindre børn, der er i gang med at lære at gå og som har en højde, hvor de desværre kan falde og slå sig, især på skarpe sofaborde. Et andet sted er døre og hjørnet af køkkenbordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.