Udviklingen af kondomet

g11

Der er blevet udviklet mange ting, som har ændret vores liv. Vores dagligdag er blevet nemmere og nemmere, men også de helt store ting er blevet anderledes. Alle aspekter af vores liv er blevet påvirket af udviklingen.

Vores aktiviteter under dynerne er også blevet påvirket. Der er kommet hjælpemidler, der gør det nemmere eller sjovere eller mere sikkert. Der er opfundet en masse forskellige sexlegetøj, som man kan krydre lidt med, og som kan hjælpe på visse problemer. Der er også opfundet præventionsmidler, som beskytter os – se mere om det her.

Kondomer i mange farver

Kondomet

Et af de præventionsmidler, der er blevet udviklet, er kondomet. Det startede med at være et middel, der faktisk ikke var ret effektivt. I dag er der blevet udviklet og ændret på det, så virker rigtig godt. Du kan have samleje med kondom og være næsten 100 % sikker på, at du hverken bliver smittet med en kønssygdom eller gør nogen gravid.

Kondomet er blevet vores mest effektive præventionsmiddel. Hvis man ser samlet på, hvad det beskytter imod. Det beskytter nemlig ikke kun imod graviditet, men også imod kønssygdomme. Vi kan altså alle godt sætte pris på den udvikling, kondomet har været igennem.

Kondompakke i skjortelommen

Hjælp til problemer

Der er også blevet udviklet på diverse hjælpemidler til lagengymnastikken. Nogle midler hjælper med fugt, så det hele glider lidt mere glat. Andre hjælper mænd, der har rejsningsproblemer.

Et problem, der også forekommer blandt mænd, er tidsmæssigt. Nogle mænd vil gerne holde lidt længere. Her er der heldigvis også blevet udviklet hjælpemidler. Nogle kondomer kan hjælpe på udholdenheden. Også bliv ved servietten kan hjælpe med det problem. Med den kan du blive ved lidt længere.

Mand med et problem og bekymringer

Hvad byder fremtiden mon?

Inden for prævention og hjælpemidler er der blevet udviklet en hel del allerede. Spørgsmålet er, hvad det næste bliver. Det er helt sikkert et område, der vil blive udviklet videre på. Det er noget, der har at gøre med de fleste af os. De fleste vil gerne kunne have sex uden problemer. Derfor bliver der udviklet midler, der kan afhjælpe problemerne.

Udvikling har brug for et skub. Hvis alle er tilfredse, er der ingen grund til at udvikle på noget. Så kan man lige så godt holde sig til det, der er. Er du utilfreds med noget, skal du derfor ikke gå og gemme på det. Udtryk dit problem, så der kan blive udviklet en løsning på det. Det er ikke sikkert, at du selv kan finde løsningen. Derfor skal du fortælle om problemet, så andre kan blive opmærksomme på det.

Mange mænd har allerede udtrykt en utilfredshed med, at det er dem, der skal have kondom på. Derfor bliver der udviklet på kondomer til kvinder. Der er også blevet udviklet andre effektive præventionsmidler, som er til kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *