Fornuftigt fokus på motion, skønhed og kropsholdning

g11

Både mænd og kvinder, unge som gamle, dyrker vi vores udseende på et utal af måder. Det er der ikke noget nyt i. Der er imidlertid sket en udvikling i retning af mere naturlige og skånsomme plejeprodukter. Det er også positivt, at flere mennesker dyrker løb og styrketræning. Motion er især vigtigt, hvis man har stillesiddende jobs og bøvler med dårlig holdning.

Mand laver styrketræning i fitnesscenter

Skønhedspleje med omtanke

Et stigende antal danskere er optagede af at undgå unødvendig kemi i hverdagen. Vi handler så vidt muligt økologisk og forsøger at spare på plastikken. Tøj i økologisk bomuld vinder frem på markedet, ligesom genbrug i forskellige afskygninger bliver mere udbredt. 

Den positive udvikling har også fundet vej ind i skønhedssaloner og frisører landet over. Hvis du f.eks. søger extensions Århus, er det let at finde ægte hår i høj kvalitet. På den måde får du et pænere resultat, mens du undgår syntetisk materiale. 

Det er svært at tale sundhed og skønhed uden at nævne løbetræning og fitness. Denne trend ser ikke ud til at gå nogen vegne, og det med god grund. Jævnlig motion er ganske enkelt den bedste medicin. 

Mand med laptop ser bekymret ud

Hold øje med holdningen 

Der er en lang række ulemper ved kontorjobs, hvor størstedelen af døgnets vågne timer tilbringes foran en computer. Når vi sidder begravet i regneark og e-mails glemmer vi let at mærke vores krop. 

Går du også i fritiden med en dårlig holdning, gør det kun ondt værre. Det sker f.eks. for dem, der i timevis går, står og sidder med bøjet nakke hen over mobiltelefoner og tablets. 

Træning og løb er desværre ikke altid nok til at afhjælpe dårlig holdning og arbejdsskader. Måske holdningskorrigerende tøj kunne gøre en forskel for dig? 

Som det ligger i navnet, hjælper denne type påklædning til at rette på din holdning. Med støttebånd hen over lænden eller støttepunkter ved skuldrene giver holdningskorrigerende tøj stabilitet, som er med til at minimere spændinger. Det kan f.eks. være en aflastende BH, T-shirt eller vest, og der findes også holdningskorrigerende mænd tøj. 

Når det bruges rigtigt, kan denne type produkt være med til at spare dig for lange sygemeldinger og dyre regninger hos fysioterapeuter eller personlige trænere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.