Udvikling inden for kryptovaluta

g11

Kryptovaluta har i mange menneskers ører et lidt faretruende navn. Krypto betyder hemmeligt og det vil altså bare sige at valutaen er forbundet med en form for kode. Det kommer sig automatisk af at kryptovalutaer er online valutaer, da alt på en computer i grunden bare er kode. 

Kryptovaluta er et meget nyt begreb og det er en interessant udvikling i forbindelse med studiet af handelshistorien. De seneste par år er udviklingen i aktien for bestemte kryptovalutaer som eksempelvis den sandsynligvis bestkendte af dem alle, Bitcoinen, steget markant. Det vil sige at værdien på denne valuta også er steget. Det er berigende for dem, der har aktier i valutaen og det er derfor, det har været populært at investere i kryptovalutaer. 

Hvis du er interesseret i, hvad kryptovalutaerne er for en størrelse, og hvilken indflydelse de har haft og fremover vil komme til at få for vores samfund og for den økonomiske verden, så læs med i denne artikel.

statistik

Info-kilder

Det er umuligt at komme med en fyldestgørende informations-artikel om udviklingen inden for kryptovaluta på denne længde. Heldigvis findes der masser af andre hjemmesider, der gør et stort nummer ud af, at sætte folk ind i netop dette. Klik her for at blive ført videre til en hjemmeside, der kan fortælle dig mere om kryptovaluta. Det er en rigtig god idé at bruge hjemmesider som denne til at blive klogere på, hvad der rør sig inden for kryptovaluta-miljøet. Netop fordi at kryptovalutaerne forhandles online, er det også der (altså online) at de fleste guides og den største mængde information ligger, og som regel er den yderst let tilgængelig. 

investering

En historie om handel

Handel er et vigtigt begreb i enhver kultur og det er et fuldstændig uundgåeligt fænomen i den menneskelige udvikling. Som regel starter handlen i enhver civilisation som en form for naturalieøkonomi. Det vil sige et marked, hvor der ikke er nogen valuta, der har en relativ værdi til produkterne, men i sig selv ikke har noget anvendelsesformål. Man bytter altså en banan for en kartoffel og en hest for en båd osv. Senere hen vil valutaen komme i spil og have den effekt at nogen kan monopolisere værdien af den. I modsætning til kartofler og heste, skal valutaen opfindes og når først den er vedtaget ændres alt, hvad der hedder økonomi, eller rettere sagt, det fødes. 

Senere i verdenshistorien får vi computere, internet og globalisering. Vi finder ud af at verden hænger sammen økonomisk, på et helt andet plan end man havde troet inden kriserne begyndte at ramme. Nu står vi med en opfindelse, der har digitaliseret en valuta. Det skaber nogle helt andre rammer for investering og for anvendelse. Man kan læse meget mere om kryptovalutaer ved at foretage en hurtig søgning på sin foretrukne søgemaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.