Lær om den teknologi der forbedrer vores hverdag

g11

I de seneste 100 år har teknologien taget et voldsomt ryk, og de fleste kan i dag slet ikke forestille sig en hverdag uden alle de materielle goder, der står til vores rådighed. Det er dog de færreste, der reelt forstår sig på, hvordan den virker, og det er enormt ærgerligt. Først og fremmest har vi selvfølgelig brug for mennesker, der forstår teknologien, og derfor er i stand til at videreudvikle på den.

Tag bare eksemplet med denne automatisk roterende badebørste : Aglaja Automatisk Badebørste. Med denne bruser kan man regulere positionen af brusehovedet sådan at selv folk med nedsat mobilitet kan bade sig selv.

ældre i bad

Hjælp dig selv

Derudover kan det dog også være enormt gavnligt helt personligt, hvis du vælger at lære om den teknologi, der er omkring os, og hvordan den egentlig virker. Det kan nemlig gøre det betragteligt nemmere at bruge teknologien, hvis man har en forståelse for, hvad programmørerne bag har tænkt, eller hvordan et tryk på en knap kan få en robot til at støvsuger hele dit gulv eller klippe din græsplæne. Sidst men ikke mindst kan det også være enormt behjælpeligt, hvis teknologien i ens liv lige pludselig ikke virker.

 

Det kan nemlig nemt komme til at blive enormt dyrt og besværligt, hvis man skal have en professionel til at fikse teknologien, og så ender det hurtigt med, at man bare smider det gamle ud til fordel for noget nyt. Det er en kultur, de fleste kender fra smartphones, men som bestemt ikke er god for klimaet, og som helt ikke må sprede sig til andre former for teknologi. Derfor er det bare billigere, nemmere og bedre, hvis man selv kan reparere sin teknologi.

En potentiel karriere.

Det behøver ikke engang at være på et særligt dybt niveau. For eksempel er det mere end nok at vide, at ens robotlæneklipper virker ved hjælp af sensorer, og at det nok er derfor, at den ikke virker så godt i nogle dele af haven.

robotplæneklipper

Hvis det går op for dig, at du rigtig godt kan lide teknologien og den måde, kan du med fordel også gøre karriere inden for det. Lige nu skriger arbejdsmarkedet nemlig på folk, der har erfaring indenfor teknologi, strøm og software, og som forstår det å et dybere niveau. Mange undgår netop den branche, fordi de er bange for, at det kun er tal og arbejde foran en computer. Det er dog langt fra tilfældet. Teknologi er nemlig med til at gøre livet nemmere for mennesker hver eneste dag. Et liv i den branche er derfor langt fra koldt. Det er et liv, hvor du kan gøre karriere i at hjælpe dine medmennesker ved hjælp af det, du er god til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *