Kom igennem vinteren med lys og farver

g11

Som en kendt forfatter sagde engang, så er kalenderåret mest fyldt med måneden november, november, november. Her blev refereret til, at årets tolv måneder godt kan føles som en lang november måned på grund af de mange måneder med mørke, kulde og skiftende vejrlig. Når disse mørke måneder trænger sig på, er det ekstra vigtigt at forberede sig godt på dem og omgive sig med lys og farver, der lyser sind og sjæl op med varme og inspirerende toner. 

Og der blev lys  

Heldigvis er november ikke kun forbundet med mørkere tider. Der er en særlig shoppeevent i november, der får alle med et godt tilbudshjerte til at lyse op; Nemlig Black Friday. Her kan man shoppe tilbud på Black Friday lamper.  

På Black Friday er der masser af gode tilbud at hente på lamper, der både fås som gulvstandere, pendler, væglamper og loftslamper. Når lyset svinder udenfor, er det her tid til at skrue op for det hyggelige og varme lys indenfor. Her er lamper med et gulligt lys at anbefale, fordi det har en varm, rolig og beroligende effekt. 

Og der kom farve   

Når det er koldt og mørkt udenfor, trænger man til ekstra kulør på hverdagen. Et ekstra farvepift kan man hurtigt og nemt skabe ved at bruge smukke farver neglelak på hænderne fra gellacknegle.dk.  

Det giver et flot helhedsindtryk, hvis man matcher farven på neglelakken med resten af outfittet. Har man for eksempel en gul neglelak på, kan man supplere farvemæssigt med en gul taske og en gul cardigan. Det giver et rigtigt power-look og løfter humøret i den kolde tid. 

Erstat det kolde gys med lys 

De fleste danskere kender vist oplevelsen af at træde ind i hjemmets entre med vådt hår efter en pludselig regnbyge eller en forfrossen krop efter en kold gåtur eller cykeltur fra arbejdet eller studiet. Man tænker kun på at komme ind i varmen og måske lave sig en dejlig varm kop kakao, te eller kaffe. Det er i sådan en situation som denne, at man priser sig lykkelig for at have indrettet hjemmet med hyggelamper rundt omkring. Straks man træder ind i stuen, får sjælen et varmt lys-kram fra lampernes skær, og man kan slappe helt af i kroppen. 

Funklende farver løfter vinterhumøret  

Når lyset allerede svinder tidligt på eftermiddagen i vintermånederne, kan man holde humøret oppe ved at holde en hyggestund for veninderne. Her kan man bruge mindre lamper med et stærkere lys til at lave en lille seance med manicure. Man kan være to og to sammen om at forkæle hinandens hænder lidt. Først giver man dem et godt lag creme. Hermed bliver hænderne dejligt bløde. Har man et lille sortiment klar med neglelak i forskellige flotte farver, kan man herefter vælge den neglelak, man ønsker at få lagt på. Her er det effektivt at lægge neglelakken på under et skarpt lys fra en mindre lampe. Så anstrenger man ikke sine øjne og kan bedre se det flotte resultat. 

Indret et hyggerum 

Hvis der er noget, som danskerne er verdensberømte for, så er det evnen til at hygge sig. Dette koncept kan i den grad få enhver kold og mørk vinterdag til at blive dejlig. Man kan hjælpe den hyggelige stemning godt på vej ved at indrette hjemmet med små hyggelamper. Hav teen parat og så kan vinteren bare komme an. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.