Et mobilcover forbedrer levetiden for din telefon og gør den levende

g11

Som mere eller mindre alle ved, så er der slet en del udvikling inden for mobilcovers gennem en årrække. Beskyttelsen er blevet meget bedre, hvilket giver telefonen en længere levetid. Det er blandt andet blevet en standard blandt mange at have panserglas på skærmen. I takt med at telefonerne er blevet mere og mere tekniske og har fået flere funktioner og smartere design – udseendemæssigt, så er de langt fra lige så hårdføre som de første telefoner, hvor man nærmest kunne kaste dem ind i en murstensvæg og skrive videre på dem bagefter.

Slip for smadrede telefoner

Udtryk din personlige stil med et smart mobilcover

Med smartere designs inden for mobilcovers er der også kommet flere muligheder i det. For det første, så kan du give din mobiltelefon et personligt udtryk. Mobiltelefonen er efterhånden en af de mest personlige ejendele, vi ejer, og som vi har på os næsten hele tiden. Derfor kan det være rart at udtrykke sin stil gennem den, ligesom rigtig mange gør gennem tøj og smykker – der går med andre ord lidt mode i det.

Praktiske aspekter i beskyttelse til mobiltelefonen

Mobilcovers giver også telefonen en længere levetid, da den statistisk set vil overleve at blive tabt flere gange, end hvis den ikke havde noget cover på. Der er forskellige måder, hvorpå du kan beskytte din telefon. Du kan vælge at: 

  • Give den panserglas på
  • Give den et gummicover på, som man trækker ud over bagsiden af telefonen
  • Give den et flip cover på

Panserglasset vil være en god idé uanset typen af cover. Vælger du et gummicover, der dækker bagsiden og kanterne, så beskytter du telefonen fra de slag, den kan få mod hjørnerne, som er de svage punkter, der ofte medfører, at skærmen flækker. Dette er dog langt fra lige så sikkert som et flip cover, hvor du skal åbne coveret for at komme til skærmen. Dette virker måske lidt større og mindre fikst, men det yder den absolut bedste beskyttelse til din telefon, så den kan have en længere levetid, hvilket er til gavn for både dig og miljøet.

Mobiltelefon med cover

Find smarte et smart mobilcover online

Det er egentlig meget nemt at finde et mobilcover, der passer til netop din telefon. Du kan eksempelvis finde en oversigt over en masse mobilcovers her: https://panzerscreen.dk, som kan købes online. Du går simpelthen bare ind og vælger den model, der passer til navnet på din telefon. Der finder du både covers til iPhone, Samsung, Apple og Sony. Vil du have lidt ekstra luksus, så kan du vælge et cover med kortholder i. Derved har du altid penge på dig, hvis bare du har din telefon med – man glemmer jo af og til pungen, men hvor ofte glemmer man lige telefonen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.