Modetøj med respekt for miljøet

1 år siden |  0 comments  |  Forbrug

Hvis man alligevel skal ud og finde noget modetøj så kan man lige så godt gøre det ved at finde noget, som er godt for miljøet. Det har man for eksempel gjort meget ud af til dette års modeshows i modeugen, hvor folk er kommet fra nær og fjern blot i modens tegn og for at se hvad der rører sig på den danske modescene. Her har man kunne observere hvordan man blandt andet har set fashion forest hong kong blandt mange andre mærker.

Samvittighedsfuldt modetøj


Udover, at man naturligvis har et meget stort fokus på, at det modetøj, som man viser frem på catwalken er pænt og ser godt ud så er der flere dette år end noget andet år hvor modeugen har løbet af staben er miljørigtigt. Det er således sådan, at det faktisk har fyldt rigtig meget i bevidstheden hos de mange mennesker, som så er troppet op, at det tøj, som de har kigget på rent faktisk har gjort noget godt for miljøet.

Og her mener man i vid forstand, for det er klart, at tøjet ikke som sådan i sig selv kan gøre noget godt for miljøet. Men noget, som modetøj dog sagtens kan gøre det er, at det kan være lavet af nogle materialer, som ikke er så skadende for miljøet.

Og her er det klart, at man skal være noget af en ekspert inden for bæredygtighed før man kan udtale sig om dette. Men ønsker man at lave modetøj og ønsker man især, at folk de rent faktisk køber det så er det helt sikkert miljøet, som man skal tage godt og grundigt udgangspunkt i. Således kan et af de materialer, som man med fordel kan bruge være hamp. For det er nemlig sådan, at hvis man sørger for at lave modetøj ud af hamp, så vil man ikke skade miljøet så meget, som hvis man for eksempel laver modetøj ud af polyester eller en eller anden form for plastic.

Det skyldes, at hamp det vokser så utroligt hurtigt, at man næsten skulle tro, at det var løgn. Og desuden så bruger det faktisk ikke så meget energi. Og derfor siger det sig selv, at sådan en form for modetøj er så meget bedre end meget andet.

Når modetøj er for alle


Noget af det, som man kan gøre ved modetøj, som er lavet af for eksempel hamp det er, at man kan lave det i størrelser, som passer til alle. For det er klart, at det jo sådan set mere eller mindre er alle, som kan bruge netop modetøj.

Men endnu en ting, som man kan gøre for miljøet det er at man kan lave noget tøj, som passer til mange forskellige personer og mange forskellige størrelser. For på den måde kan man nemlig være sikker på, at der ikke er nogle størrelser, som man så sidder tilbage med og ender med ikke at kunne sælge.

På den måde gør man miljøet en tjeneste da man ikke producerer modetøj, som bliver til overs.EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Bæredygtig flytning - 3 gode råd

Skal du snart i gang med at flytte, eller går du måske bare og overvejer, om du har lyst til at flytte, så kan det være, du er typen, der gerne vil gøre det på en bæredygtig og mere miljøvenlig måde, end flytningen normalt er med køreture frem og t...

Read More

3 gode grunde til at give en ged som julegave

Når først december måned begynder at nærme sig, er der også en vis mængde julegaver, som man skal se at få i hus. Allervigtigst kan det være at finde den helt rigtige julegave til ens kæreste eller ægtefælle, men for mange er det netop også den svære...

Read More

Køb lokalt når du er på ferie

Det er en god ide, at du køber lokalt, når du er på ferie. Det er med til at støtte det land, som du er på besøg i. Hvis du er på ferie i et andet land, men udelukkende køber ting, der er blevet masseproduceret i et andet land, og som du sikkert også...

Read More