Hold dine hænder pæne og velsoignerede

g11

Det er i mange henseender mere vigtigt, end du måske umiddelbart vil tro, at du holder dine hænder pæne og velplejede. Arbejder du for eksempel med salg, hvor du har direkte kundekontakt, så er der ekstra synlighed på dine hænder. Forestil dig en situation, hvor du skal købe en bolig. I det øjeblik ejendomsmægleren begynder at lægge papirer på bordet, som skal underskrives, opdager du, at vedkommende har beskidte og måske endda også nedbidte negle. Det vil du bemærke, og blive en smule betænkelig omkring troværdigheden ved den forestående handel. Ser du i stedet et par flotte og velplejede negle, vil du trygt indgå handlen. Det signalerer nemlig, at der er orden i sagerne.

Hånd

Prioriter at bruge tid på dine negle

At have ti velplejede negle på hænderne kræver at du afsætter tid til at vedligeholde dem. Du kan enten besøge en negleteknikker, som klarer sagen for dig, og efterlader dig med smukke hænder, eller du kan spare en stor del af beløbet ved selv at ordne dine negle. Du kan købe produkter til blandt andet negle hos NR Kosmetik, hvor du kan finde alt til negle samt gode råd til anvendelse af de forskellige produkter, så du får de bedste forudsætninger for at få flotte hænder.

Negle produkter er ikke kun håndcreme og neglelak

At holde hænderne pæne kræver flere negle produkter end blot en god håndcreme og en neglelak. Naturligvis kan det gå an, men hvis du ikke filer på dine negle, inden du kommer neglelakken på, så ser det nemt sjusket ud, da alle ujævnheder bliver tydeligere, når lakken er på. Du kan sammenligne det med en væg, som ikke er spartlet glat nok. Når først glasfilt og maling er på, så står du med et ujævnt og dårligt resultat, som skal gøres helt om, for at blive pænt. Det er samme princip med neglene. Grundigt forarbejde giver et flot resultat.

Kunstige- eller flotte naturlige negle

Det er en smagssag, om man ønsker at anvende en form for kunstige negle (gelé, akryl eller andet), eller om man i stedet vil gøre de naturlige negle ekstra flotte. Det kræver en del at holde naturlige negle pæne. Derimod skal du være ekstra opmærksom på din hygiejne, når du anvender kunstige negle, da det kan være svært at se den ophobede snavs, der har rig mulighed for af gemme sig. Men det bliver hurtigt en vane med den ekstra omhyggelighed med renligheden.

Hænder

Hold fingrene væk fra munden

En af dine største fjender, når det kommer til neglepleje og negle produkter, er din mund og din trang til lige at bide en neglerod eller andet over. Der skal ikke ret meget til, for du får ødelagt noget på din fine negl. Derfor er det også vigtigt, at du anvender produkter og her især neglelakker, som er af en god og holdbar kvalitet, så de kan holde lidt længere, medmindre du gerne vil ordne negle dagligt, selvfølgelig. 

Få overblik over dit negleudstyr, og brug de nødvendige produkter, for at holde dine hænder pæne og indbydende, men også for din egen velværes skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.