Sådan arbejder du mest optimalt som gravid

g11

Der er mange ting, som bliver sværere, når du er gravid. Din søvn bliver dårligere, og du er ikke nær så effektiv på arbejdspladsen. Du kan ikke løfte tunge vægte eller løbe lange ture, så din energi synker. Og måske har du generelt svært ved at holde dit sædvanlige tempo, når du sidder foran computerskærmen på arbejdspladsen?

Det er der heldigvis råd for! Læs her, hvordan du på simpel vis kan få bedre søvn, mere energi og bedre computer-evner, mens du bærer rundt på en baby i din mave.

Dyrk yoga når du er gravid

Få mere søvn med en graviditetspude

Jo større maven er, desto sværere er det at bevæge sig rundt. Det gælder også, når du sover, og en gravid mave kan pludselig have stor indflydelse på, hvordan du ligger – og hvor behageligt du ligger. En dårlig søvn går ud over din koncentrationsevne i hverdagen, og derfor bør du gøre alt for at optimere nattetimerne så vidt som mulig.

Et simpelt trick er at investere i en lille graviditetspude. Det er en specialdesignet pude til gravide, som er udviklet til at støtte din gravide krop, så vægten fra maven bliver bedre placeret. Du bruger dem primært, når du sover, men du kan også sagtens bruge den i dagtimerne på din arbejdsplads. 

Få pulsen op med yoga

Alt efter hvilket stadie, du er i med din graviditet, vil dine evner til at dyrke motion også blive påvirket. På et tidspunkt bliver det ikke længere muligt at løfte vægte i fitnesscentret eller løbe en tur i det fri, og hvordan får du så din daglige motion? 

Her kan yoga vise sig at være en helt ideel løsning. Hvis du udfører det korrekt, er yoga en hård sport, som helt sikkert vil få din puls op. Du træner både kondition og muskler, og på den måde kan du holde dig sund og rask under hele din graviditet.

graviditetspude

Boost hastigheden på computeren

Som det sidste skal der nævnes, at din graviditet sikkert på den ene eller anden måde vil betyde, at du ikke arbejder nær så optimalt, som du plejer. Men det kan du hjælpe dig selv lidt på vej med ved at ændre på dine internetindstillinger.

Nogle gange arbejder din computer nemlig ikke nær så hurtigt, som den i virkeligheden burde kunne. Det kan for eksempel skyldes, at internettet ikke forbindes helt perfekt til din computer. Så gør dig selv en tjeneste og forøg din internethastighed ved at finde den rette DNS-løsning. Den rette løsning, hvad angår DNS, kan gøre en kæmpestor forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *