Sådan indretter du det perfekte barskab

g11

Alle hjem kan have gavn af en ordentlig bar. Ligesom der er andre ting, som kan gøre, at du føler dig mere voksen, så er et ordentligt barskab en af dem. Udover at gøre dit hjem mere voksent, så er det rart at kunne imponere sine gæster med lækre drinks, som du selv laver fra bunden. Her kan du læse mere om, hvad du skal bruge i det perfekte barskab – det er nemlig ikke lige altid, at man lige selv kommer i tanke om alt det, der er essentielt.

Forskellen på en bar og barskabet
Der er en kæmpe forskel på at have en bar og et barskab. At have en fuld bar i stuen kan gøre, at dit hjem er det perfekte sted at holde fester, men hvis du gerne vil virke en sofistikeret, kan en bar nogle gange gøre det modsatte. Barskabet er derimod den perfekte blanding af lækre drinks og følelsen af at være sofistikeret. Det gode ved barskabet er også, at det ikke fylder meget i rummet, hvilket gør skabet perfekt til mindre hjem. 

orange drinks med sugerør

Hvilket alkohol skal du have i dit barskab?

Når du har dit barskab, så skal du have det fyldt ud, så du har alt, hvad du skal bruge for at lave den perfekte drink. Hvis du gerne vil kunne lave så gode drinks som muligt, kan det være investeringen værd at købe dyrere flasker. Nedenfor kan du se en liste over den vigtigste alkohol at have, så du kan lave så mange drinks som muligt. 

 • Vodka 
 • Gin, eksempelvis den lækre Anholt gin 
 • Tequila 
 • Rom – både hvid og mørk
 • Bourbon
 • Scotch 
 • Campari 
 • Aperol 
 • Vermouth 
 • Champagne eller Cava 
 • Angosturabitters 

Med den alkohol kan du lave et stort udvalg af forskellige drinks med de rigtige mixers, eller du kan nyde dem alene over is. 

folk som skåler

Hvilket udstyr skal du bruge?

At lave drinks er ikke altid at hælde to ting sammen i et glas og håbe på det bedste. Når drinksene bliver mere komplicerede, vil du også opleve, at de kræver lidt mere udstyr. Det helt klassiske drinkstilbehør er en shaker med strainer. Den er god at have til næsten alle drinks, da den sørger for at blande ingredienserne sammen. Udover den er det også godt at have en røreske (der kan du finde aflange skeer med en tyk bund, som er lavet specifikt til drinks), en double jigger og citronpresser. Med de ting kan du lave næsten alle tænkelige drinks. 

Hav de rigtige glas 

Forskellige drinks kræver forskellige glas, hvis du gerne vil lave dine drinks så rigtige som muligt. Det er ikke alle glas som er lige nødvendige, men der er nogle basisglas, som er rare at have. Det er blandt andet champagneglas, som du blandt andet kan bruge til mimosas eller nyde champagnen alene. Derudover er der også rødvin- og hvidvinsglas. Hvis du ikke er den største vinelsker, så kan du nøjes med en af de to, men formen på glasset kan lave en stor forskel på smagsoplevelsen. Til drinks er et rocks glas og et collins glas de mest essentielle. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.