Sådan kan du opfriske dit udseende – 3 trin til en ny udvikling

g11

Er du også ved at være træt af det, du ser i spejlet? Måske du trænger til lidt ekstra pleje, der også gør noget godt for dit udseende? Hvis det er tilfældet, så kan du her få en række råd til skønhed, du kan købe dig til. 

negleteknik, gele negle, negleteknikker, hænder, manicure

Extensions – et nyt hår

Hvis du er ved at være træt af at kigge på dit korte hår, så kan det være, det er på tide at gøre noget ved det. Måske du længe har drømt om at have længere eller fyldigere hår? Det kan bare tage rigtig mange år, før man får det resultat, man ønsker sig naturligt. Derfor kan man med fordel ”snyde” lidt. Du kan vælge at forkæle dig selv ved at give dig selv extensions. Extensions kan både hjælpe, hvis man gerne vil have længere hår, men også hvis man bare gerne vil have lidt mere fylde. Hvis du bor i en større by, så bør det kunne lade sig gøre at finde et sted, der kan påsætte extensions. Det er uanset, om du leder efter extensions Århus, Odense eller København. Bor du i en lille by, kan det dog godt være, at du skal tage til en storby for at få det påsat.

Gellack negle – flotte og langtidsholdbare negle

Hvis dine hænder og negle trænger til et glow-up, så kan du med fordel vælge at få lavet negle. Du kan selv vælge, hvilken farve eller mønster, du godt kunne tænke dig, og der er næsten ingen grænser for, hvad en dygtig negleteknikker kan give dig. Så holder de desuden også i lang tid, så du kan have smukke negle i mange uger.

hår, model, langt hår, kvinde, smiler

Øjenvippebuk – semi-permanent make up

Hvis du godt kan lide at føle, at du har make-up på, lige fra når du vågner, så vil du sikkert blive glad for at få et øjenvippebuk. Et øjenvippebuk bliver lavet ved, at der bliver lagt en lille silikonepude oven på dit øjenlåg, som dine vipper så bliver bukket op ad. Disse bliver herefter påført to forskellige væsker, der resulterer i et semi-permanent buk. Det er et resultat, der kan holde i helt op til 8 uger, så du kan føle dig smuk i lang tid, uden at have make up på.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *