Sådan vælger du den rette popnittetang

g11

En popnittetang er for nogle et helt uundværligt værksted i værkstedet. Måske du også har opdaget, at det er et værksted, som du selv kunne have glæde af? Men inden du køber den første og bedste popnittetang, du kan finde, så er der nogle ting, som det er smart lige at finde ud af. Det kan du læse mere om i denne artikel, og så kan du komme ind på spore af den rette popnittetang til dine opgaver.

metal

Du skal finde et sted at købe den

Før du kan købe en popnittetang, skal du vide, hvor du kan gøre det henne. Det er nemt og hurtigt at benytte sig af internettet, når man skal købe noget, og det er ingen undtagelse, når det kommer til at købe værktøj, som f.eks. en popnittetang. Find en popnittetang nemt og hurtigt på nettet, og måske du også er heldig, at du falder over et godt tilbud. 

Hvad er en blindnitter så?

Det kan være, at du er vant til at høre om blindnitter, men popnittetang ikke lige er et ord, du kan genkende. Men så er der heldigvis gode nyheder! En popnittetang og en blindnitter er nemlig to ord for den samme ting. Så ved du, hvad en blindnitter er, har du altså også styr på, hvad en popnittetang er for en størrelse.

Hvilket arbejde skal du lave med den?

Det er klart, at der også findes forskellige modeller inden for popnittetænger. Derfor skal du også kigge udvalget godt igennem, så du vælger den rette popnittetang til dit arbejde. Man bruger jo typisk en popnittetang, hvis man har to plader af metal, der skal sættes sammen, men hvor man – af den ene eller anden grund – kun har adgang til én af pladerne. 

popnittetang

Med én eller to hænder?

Når det kommer til en popnittetang, er der også forskel på størrelsen. Der er f.eks. dem, hvor det er nødvendigt at bruge to hænder, før du kan stiften op af nitten. Men der er også andre, som kan bruges med én hånd. Det er klart, at denne popnittetang bruges til de lidt mindre opgaver. Det er endda muligt at finde en nittepistol. Her kan du trække stiften op ved hjælp af strøm eller lufttryk. Så bliver det ikke meget nemmere, og du skal ikke overanstrenge dig for at komme i mål med din opgave! Skal du i gang med at kigge efter en popnittetang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *