Selvudvikling handler om fysik og psyke

g11

Når man skal udvikle sig selv på den ene eller anden måde er det aldrig tilstrækkeligt, at man kun kigger på en enkelt ting ved sig selv. Det er ikke nok at stoppe med at ryge og spise lidt sundere. Det kan naturligvis være rigtig sundt, men det er det ikke nødvendigvis. Det er nemlig bedre at se sundhed og velvære som en holistisk ting. I stedet for at se sundhed, som være noget der kan beskrives helt specifikt skal man se det som noget mere abstrakt end det. For hvis du skifter fritterne ud med grøntsager er det ikke sikkert, at det er nok til, at du bliver sund. Der skal nemlig meget mere til. Det handler om at se på helheden. Ønsker du at gå i gang med noget selvudvikling skal du derfor være helt klar. Du skal se dig selv som en helhed og ingen sider af dig selv skal overses. Tag et hurtigt kviklån hvis det kræver, at du har lidt ekstra penge til terapitimer og selvhjælpsbøger. 

morgenmaaltid

Kig indad og kom fremad

Ønsker du at udvikle dig selv i en positiv retning er det en god ide at kigge indad. Du kan nemlig godt gå rundt og have særlige tanker om dig selv. Det kan være, at du synes, at du altid har ret og at hvad du gør altid er det bedste. Det er dog en stor stopklods for udvikling. For hvis du selv mener, at du har fundet meningen med livet og gør alt perfekt er der ingen plads til udvikling. Og det er ikke sundt. For alle kan altid udvikle sig i mange forskellige retninger. Derfor handler selvudvikling i særdeleshed om at kigge ind i sig selv og se hvad man rummer. 

Ofte vil man låne nogle penge for at komme i gang med selvudvikling. Der er renter på forbrugslån, hvilket man skal være opmærksom på hvis man vælger at gå i gang med denne form for selvudvikling. Derfor kan det være en ide at finde ud af hvor mange renter der er på sådan et lån før man siger ja til lånet. Det kan også være en rigtig god ide at tage på en tur et sted hen. Mange tager en uge væk og laver yoga og meditation. Det er en rigtig god måde at komme i ét med naturen og sig selv på. 

Yogastilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.