Skjorter til den modebevidste mand

g11

Skjorten er en klassisk beklædningsgenstand i mandens garderobe. En herreskjorte er et af de stykker tøj der har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, og det er sandsynligvis af netop denne grund at det er en fast instans i de fleste mænds klædeskabe. Fordi skjorter til mænd er så alsidige, kan du bruge dem til stort set alt, ligegyldigt om det er jeans, jakkesæt, shorts eller smoking. I mange år har brug af skjorter dog været mere begrænset til formelle lejligheder eller bestemte arbejdspladser, såsom banker og advokatkontorer. Sådan er heldigvis ikke længere – nu kan du bruge din skjorte, når du har lyst. Læs meget mere om det herunder.

Fotograf i gulternet skjorte

En god hverdagsskjorte er et must have

Skjorter er ikke længere forbeholdt bankmænd og advokater når de er på arbejde. Du kan også sagtens få fine mønstrede skjorter, der gør dit arbejdstøj lidt mere interessant. Derudover kan du også få både langærmet og kortærmet skjorter, så der er muligheder til alle årstider. En langærmet lyseblå skjorte kan du eksempelvis aldrig gå galt med på arbejdspladsen. Til dagligdagsbrug er det blevet populært med en kortærmet opknappet skjorte, så man kan se t-shirten, du har på indenunder. Det var populært i halvfemserne, og nu er det tilbage.

Skjorter hængt op på bøjler

Skjorter til formelt brug

Skjorter til fester er nok noget der aldrig går af mode. Klassiske og stilrene skjorter er især gode at have, fordi de kan gå til både formelle begivenheder eller begravelser. Men du kan også sagtens få fine skjorter med lidt mere farve og mønster på. Denne type af skjorter går især godt til festlige begivenheder såsom julefrokoster eller bare en fest, hvor du gerne vil give dit look et ekstra pift. En sjov skjorte med print og farve vil garantere, at du skiller dig ud fra mængden, og du vil være festens stjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.