Skudsikre tips til selvpleje for herrer

g11

Mænd har desværre en beklagelig tendens til ikke at være de bedste til at pleje sig selv, hvilket bestemt er en skam. Derfor vil fokus for denne artikel være på, hvorledes herrerne kan gå kvinderne lidt i bedene med et par gode råd til ordentlig selvpleje.

Sundhed og velvære

Derfor skal du ikke gå på kompromis med din selvpleje

Det er et ikke overdrevent at sige, at selvpleje er noget af det vigtigste man som mand kan gøre for sig selv. Ved at pleje sig selv vil fordelene faktisk nærmest falde over hinanden. Selvpleje sørger nemlig for at:

 

  • Ens generelle helbred forbedres væsentligt.
  • Ens mentale helbred bliver langt bedre.
  • Ens overskud bliver større – til stor gavn for vore nærmeste.
  • Ens stress formindskes betydeligt, idet selvpleje ofte vil gå ind og modvirke de negative effekter forbundet med stress.
  • Ens immunsystem forbedres i takt med den mindre stress og bedre helbred.
  • Ens tænkning og kreativitet for en ordentlig vitaminindsprøjtning med langt bedre præstationer som følge.
  • Man er rollemodel for andre mænd, der måske også vil tage deres egen selvpleje mere alvorligt.

Selvpleje og tips

Hvordan definerer man god selvpleje?

God selvpleje er altså lig med et bedre helbred og mere energi (fysisk og psykisk). Alt for mange folk vælger i dag at selvmedicinere med spiritus, mad, sex eller stoffer, hvilket i visse tilfælde kan fungere på kort sigt. På langt sigt er det derimod katastrofalt. Selvpleje er i stedet et langt sundere alternativ, og kan faktisk siges at være en god investering i sig selv. Uanset om du vælger at komme i form, give dig selv bedre daglig kost, købe lidt lækkert tøj eller herre toiletartikler, så er pointen at du sørger for at gøre noget godt for dig selv. Selvom din selvpleje ofte vil koste lidt penge, så er det dog noget der betaler sig i forhold til dit generelle velbefindende; og dette kan selvfølgelig ikke måles i kroner og ører. Sørg desuden også for, at din selvpleje ikke blot er en engangsaffære. For jo oftere du plejer dig selv, jo større effekt vil det have på dit generelle helbred og humør. Ofte er det endda de små gratis ting, der er med til at udgøre kernen i din selvpleje – så det er med at være god ved dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.