3 grunde til at vælge en skydedør ud mod din terrasse

g11

Står du og skal renovere din facade i mod din terrasse? Skal du måske også have nye vinduer og ny terrassedør? Så har du måske overvejet om du skal vælge en stor glasskydedør i stedet for den traditionelle og gammeldags terrassedør? Her får du tre gode grunde til, hvorfor du bør gå med glasskydedøren ud imod din terrasse. 

Skydedør med lamelgardiner

Mere lys i din stue 

Når du vælger at sætte en stor glasskydedør i din facade ud imod din terrasse, så vil der også blive åbnet op til mere lys der kan komme ind i din stue. Hvis du vil nyde endnu mere sol og dagslys i din stue, kan du også vælge at sætte en stor glasrude i, i forlængelsen af skydedøren. Sådan at du næsten ender ud med at have en væg i glas. I dag kan du sagtens få glas, der ikke taber varmen. Du behøver derfor ikke være nervøs for om din varmeregning vil stige med de store glas partier.  

 Sommer i haven

Stor åbning = mere udluftning om sommeren 

Hvis du vælger den store skydedør til din facaderenovering, så vil du kunne lave en større åbning, sammenlignet med den åbning der kommer ved traditionelle døre. Det gør også at du om sommeren kan lufte mere ud og hurtigere køle dit hus ned. Det er også en dejlig faktor ved den smukke skydedør. Når du har en stor åbning ud til din terrasse, så vil du også nemt kunne føle at din stue og din terrasse glider sammen og bliver et stort lækkert sommerrum. Om sommeren og i de lune forårs- og efterårs måneder vil dit hus derfor føles en del store end det ellers er. 

Hus med glasskydedør

Pladsbesparelse og flot indretning

Udover at din nye skydedør både vil give din stue mere lys og få den til at føles større i de lune måneder, så skaber en skydedør også rene linjer og en smuk æstetik til din bolig. Derudover vil en skydedør ikke fylde hverken ud mod din terrasse eller ind imod din stue. Din skydedør vil altså gøre at du kan få mere ud af dine kvadratmeter i huset. Bor du småt, har det stor betydning for hvor godt man kan udnytte pladsen og her er alle pladsbesparende ting gode. Jo mindre plads de nødvendige ting tager, jo mere plads har du til dig selv og de ting der gør dig glad i dit hus. Det er også nemmere at indrette både stuen og terrassen hvis du ikke skal tage højde for den gamle terrassedørs åbningsvidde. Når den er lukket fylder den ikke mere end en skydedør, men når den står åben, fylder den en hel del. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *