Smart måde at indrette boligen artistisk på budget

g11

Indretning af boligen er et af de områder på budgettet, som sjældent bliver overholdt. Vi har svært ved at beregne og forudse, hvilke indkøb til boligen der bliver nødvendige for at få den rette æstetik.

Uheldet kan ofte være, at vi vælger en dyr indretning, fordi vi søger de velkendte mærkevarer. Men hvad blev der er individualisterne og de autentiske ryttere? 

Hvorfor ikke vælge den stil som passer til boligen og de mennesker, som er i den. En dyr og stilren indretning er ikke altid, hvad beboerne i boligen faktisk søger. 

indretning

Pengepungen er knap til tider

Vi har alle prøvet at have en måned, et halvt år, et helt år eller måske endnu længere, hvor pengene er knappe. Enhver, der har været på SU, ved i hvert fald, hvordan det føles. 

Her skal man måske sænke sine høje æstetiske krav en smule eller i hvert fald ændre dem. Dyrt er ikke nødvendigvis godt. Hvorfor ikke prøve at finde din egen særprægede stil, hvor du selv laver noget til boligen eller får kunstneriske venner mm. til det?

Du finder billige plakat med alfabet på linket og generelt mange gode ting til boligen til lave priser. En stilistisk og skøn lejlighed behøver ikke koste mere, end du har råd til – er det ikke dejligt. 

Få flere penge ved store besparelser 

Visse møbler eller reparationer skal dog ikke være hjemmelavet. Hårde hvidevarer er sjældent heller området, hvor dine kunstneriske evner skal for meget på banen. I stedet skal der være råd til disse lidt uforudsete udgifter. 

Det får I ved at indrette jeres økonomi en smule anderledes. (Om)indretning af jeres økonomi skal ske ved, at der tages et godt og langt kig på jeres privatøkonomi. 

I Danmark foregår det meget simpelt ved, at du logger ind på din netbank. Her tjekker du de sidste tre måneders aktivitet og begynder at frasortere. 

Der er altid et eller flere abonnements eller månedlige udgifter, som kan spares væk. Der er altid en overraskende stor udgift til restauranter, indkøb eller byture, som kan skæres ned. Eller der er nogle udgifter, du simpelthen ikke var klar over. 

Der gemmer sig mange mysterier på din netbank. Det er der pengene forsvinder hen, tænker du pludselig. Omdiriger udgifterne, så de giver mest mulig boligindretning for pengene. 

plaketer

Find din indre kræmmer frem

Endelig kommer rådet, som alle med en sparet pengepung skal kende til. Du skal finde din indre kræmmer frem. 

Når pengene er knappe, skal du selvfølgelig ikke bare betale en dyr pris, når du kan undgå det. Brug din charme og dine skuespil evner. Brug den teori om salg, I har på studiet. Brug alle de virkemidler du har. 

Indretningen skal nok blive smuk og skøn, men uden penge kræver det en ekstra indsats. 

Måske er du kunstnerisk eller ejer en indre designer i kroppen eller vennegruppen og kan lave nogle indretningsløsninger selv. 

Måske kan du spare en del ved at kigge på din bankkonto. 

Måske kan du få en bedre pris, end du i første omgang møder. 

Hvilken passer bedst til dig? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.