Spice festen op med noget ekstraordinært

g11

Skal du holde en fest? Det kan være en sot opgave at holde en fest, det kræver forberedelse, oprydning, rengøring og så videre. Derfor er det fedest, hvis din fest bliver noget ekstraordinært og ikke bare endnu en fest i mængden. Her er der nogle gode forslag til, hvordan du kan spice din fest op og gøre den mindeværdig for dig og dine venner.

Forbered god underholdning

Forhåbentlig kommer alle dine venner til at hygge sig, og festen kommer til at forløbe uden kedelige eller akavede øjeblikke. Alligevel kan det være rart, at der indimellem sker noget forberedt, så som en leg eller noget underholdning. En god idé kan være at bede nogle af dine venner om at stå for en quiz eller en leg. På den måde er det ikke kun dig, der er i fokus, og du kan bruge tiden på at koncentrere dig om andre ting.

En anden mulighed er at hyre nogen udefra. Det kan være nogen, der kommer og performer, spiller musik eller lignende, eller det kan være nogen, der kommer med noget, der kan bruges som underholdning løbende. Dette kunne for eksempel være en rodeotyr eller en spillemaskine.

Det er generelt fedt, at der er noget, man kan lave til en fest. Senere er det ofte dette, man vil tænke tilbage på. Vær kreativ og tænk uden for boksen, så skal din fest nok blive mindeværdig. Man kan også altid lave en klassiker, som at lave en musikquiz eller sætte et festspil op, som du ved at dine venner godt kan lide. Det er dog lidt sjovere, hvis du kan overraske dem med noget, som de virkelig ikke forventer.

Gør baren ekstra særlig

En af de ting, man typisk har til en fest, er en bar. Hvad enten det er en bar med bartendere eller et sted, hvor folk selv kan skænke for sig, er det typisk en del af en fest, at der er en form for bar. Her har du også en mulighed for at gøre netop din fest til noget helt særligt.

drinks

Du kan selv lave en flot bar, pyntet med alt muligt matchende lir, og du kan forme diverse lækre drinks, så det ikke bare er en simpel bar med øl og vin eller en enkelt drink. En anden mulighed er i den forbindelse at bestille hjælp udefra, så I kan få professionel hjælp i baren.

I den forbindelse kan du for eksempel booke en ginbar, som helt sikkert får festen til at stikke ud i folks hukommelse.

Der er altså ikke så få gode muligheder, når du gerne vil holde en fest, og det vigtigste er vel blot at tænke på, hvilken oplevelse det bliver for dig og dine gæster. En helt særlig underholdning eller en luksuriøs ginbar er noget, der vil få folk til at tænke tilbage og sige ”det var en god fest!”

En fest er til for at have det sjovt, og derfor er der ingen grund til blot at gøre det samme hver gang. Det er altid sjovere, når der sker noget ekstraordinært og friskt til en fest, og det er noget, man godt kan forberede som vært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.