Tag din hund med på den daglige løbetur

g11

Det er vigtigt med en sund livsstil så du kan holde din krop ved lige. Du skal tænke på dit eget helbred, da det ikke bliver bedre i takt med at du bliver ældre. Der er mange som bliver gladere af at spise sundt og dyrke regelmæssig motion, da sunde vaner også smitter af på dit humør. Det er meget forskelligt hvordan den enkelte dansker dyrker motion samt finder inspiration til lækre retter hver dag. Det er vigtigt at man finder sine egne rutiner, så både fritid og familieliv kan gå op i en højere enhed. Kom godt i gang med de nye vaner, så du kan blive endnu gladere i din hverdag. 

Løbetur med hunden

Find en måde at dyrke motion på

Nogen danskere kan godt lide at komme i fitnesscenteret og andre elsker at dyrke hjemmetræning eller komme ud på lange løbeture. Det er vigtigt at du syntes det er sjovt og motiverende at dyrke motion, så du ikke føler at du bare skal gøre det. Hvis du ikke har motivationen til at skulle træne, så er det med garanti fordi at du ikke har fundet den rette træningsform for dig. Hvis du har en hund, så er det oplagt at inddrage den i dine motionsvaner. Hunden skal ud på lange ture og hvis du alligevel har valgt at løbe, så bør du tage din hund med. Hunde har også brug for regelmæssig motion og derfor kan du slå to fluer med et smæk ved at tage din bedste ven med.

Tag hunden med

Din bedste ven har brug for det rette udstyr hvis den fremadrettet skal med på dine daglige løbeture. Det er vigtigt at hunden har en god sele, så du nemt har styr på den. En lang line er også nødvendig således, at din hund har mulighed for at kunne snuse og komme ud på en god afstand når I løber sammen. Det er både hunden og dig selv som får meget ud af at komme ud i naturen. Mange finder det hyggeligt at have hunden med fordi der er noget selskab. Hver gang du finder dine løbesko frem, så vil hunden være klar til at komme med på tur.

Træn din krop

Find det rette udstyr 

På hjemmesiden https://canem.dk kan du se en oversigt over hvilke muligheder der er i forhold til den rette sele og snor til hunden. Du kan altid bestille udstyr hjem til din hund, finde ud af om det fungerer og dermed tage stilling til om du vil beholde det eller ej. Hvis det ikke passer til din hund, så kan du altid sende det retur. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.