Tips og tricks til at få barnet til at sove

g11

Som nybagte forældre, er der rigtig meget, man får. Du får kærlighed, som du aldrig har prøvet at opleve det før, du får ansvar, og du får så meget glæde i livet. Men der er også noget, man som nybagte forældre ikke får alt for meget af – og det er søvn. Det kan være, at du som nybagt forælder allerede oplever udfordringer med at få dit barn til at sove? Det er ikke noget at skamme sig over, for det er en udfordring, som rigtig mange forældre kender til. I denne artikel kan du læse om tips og tricks, der kan hjælpe dig med at få dit barn til at sove.

baby, spædbarn, sove

Du kan bruge en slyngevugge

Har du ikke prøvet slyngevuggen til dit barn, så har du snydt dig selv for en god metode til at hjælpe dit barn med at falde i søvn. Du kan f.eks. kigge nærmere på slyngevuggen fra Natures Sway og Nonomo, som mange forældre allerede er glade for. Når man ikke kan få sit barn til at sove, så kan det virkelig være frustrerende, og når man selv er træt, så er man virkelig klar til at tage alle midler i brug. Her er der mange, der har stor glæde af slyngevuggen. 

Gå en tur med barnevognen

Det er bare som om, at børn har nemmere ved at falde i søvn, hvis de er i en form for bevægelse. Derfor er der også mange, der har succes med at få deres børn til at falde i søvn ved at gå en tur i barnevognen med babyen. Det kan være svært, hvis man bor i lejlighed, hvor man kan vække barnet, når det skal op med det ad trappen, men ellers kan man løse det ved at gå en længere tur, indtil barnet vågner op. Det er også godt for dig, at du kommer lidt ud og kommer ud og bevæge dig. Man kan godt komme til at sidde lidt i en sump, når man lige er blevet forælder.

baby, sove, søvn, spædbarn, sovende baby

Vug barnet i dine arme

Nogle gange kan ens barn ikke falde i søvn, fordi det har brug for rigtig meget nærvær. Du kender måske også det med, at ens barn kan være ”mor-syg” eller ”far-syg”, og her kan det hjælpe rigtig meget, at man vugger barnet i søvn i sine arme. Det er måske ikke noget, man skal vænne barnet for meget til, for så bliver det hurtigt hårdt, når man skal gøre det flere gange på en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *