Top 3 køleskabe på det danske marked – 2019

g11

Det kan være lidt af en jungle at skulle finde rundt i, når man skal ud og købe nyt køleskab. Man kan få rigtig mange forskellige og smarte funktioner, men hvad er netop dit behov? Bruger du aldrig isterninger, så er det måske smart at have et amerikanerkøleskab, der kan lave isterninger, men i grunden unødvendigt og spild af dine penge.

Det er derfor essentielt, at du afstemmer dine behov, før du begynder at kigge efter dit nye køleskab, så du ikke falder i nogle fælder og ender med at betale mere for en model, som du i bund og grund ikke har så meget at bruge til, ud over måske nogle af basis funktionerne. Omvendt, så vil det være ærgerligt at købe en meget billigt model eller en model uden nogle ekstra funktioner, for så at fortryde det kort efter, men hvor man blot har slået til, fordi der var en god pris eller et godt tilbud.

Her lister vi de tre bedst vurderede køleskabe i 2019 op. Husk nu, at det er en god idé at lave noget informationssøgning, inden man for alvor begynder at kigge med dankortet i hånden. Vurderingerne er foretaget af uafhængige fagfolk fra forbrugerrådet Tænk.

Den store testvinder

Testvinderen er fra Electrolux og hedder ERF4114AOX. Denne vurdering er blevet foretaget af det anerkendte panel, forbrugerrådet Tænk. Vurderingen er blevet foretaget ved blandt andet at se på, hvor meget man får for pengene.

Det har en rummelighed på 387 liter, hvilket er en fin størrelse til en lidt større familie på omkring 6 personer. En af fordelene ved denne model er, at det har holdere til flasker, så de ikke vælter rundt derinde, ligesom de fleste hylder er justerbare, så man kan afstemme højden efter ens behov.

Med hensyn til de lidt mere tekniske detaljer, så har denne model luftcirkulation. Dette bevirker, at der bliver en jævn temperatur i hele køleskabet. Modsat ser man ofte, at det er svært at holde mælk og andre ting i lågen kolde, hvis der ikke er luftcirkulation. Det skyldes simpelthen, at kulden forbliver bagest i køleskabet, hvis ikke den får hjælp til at blive ført rundt. Derudover så er denne model med energimærket A++, hvilket er det bedste, man kan opnå.

Og sølvmedaljen går til…

På andenpladsen har vi også et køleskab fra Electrolux. Modellen hedder ERF4114AOW. Størrelsen er lidt større – nemlig 395 liter, hvilket må siges at høre til de større modeller. Den er yderst støjsvag og stadig med energimærket A++.

Hvem fik bronze?

På tredjepladsen har vi en model fra Bosch, som hedder KSV36BW30. Dette er et meget brugervenligt køleskab, hvor temperaturregulering foregår på et panel udvendig. Samtidig er det indbyggede termometer yderst præcist.

Det er ikke nødvendigvis det dyreste køleskab, der er det bedste. Det kan være en god idé at søge vurderinger på den model, man er blevet forelsket i, inden man køber den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.