Få motion ind i din hverdag med en trampolin

g11

Trampolinen er et velkendt og sjovt motionsredskab. Det kan siges, at den er mest udbredt og populær blandt børn og børnefamilier. Du kan dog også finde en trampolin, som passer til dig som voksen. Overvej for eksempel hvilken størrelse, du har bedst gavn af. 

Det kan være svært at gøre motion til en fast del af hverdagen, når man skal balancere arbejdslivet med det private liv. Find det rigtige motionsredskab, og få nemmere ved at gøre fysisk aktivitet til en fast del af dit liv.

Fjedre på trampolin

Hvilken størrelse og form?

Størrelsen og formen er vigtige at tænke over, inden du tager det endelige valg. Den store trampolin i rund form, er et godt valg til hvis man ønsker at lave almindelige spring. Den runde form med kantpolstring gør det nemt at hoppe rundt og motionere let. 

De firkantede modeller er bedst, til hvis man ønsker at øve kraftigere spring, og eventuelt tricks. Denne type er mest udbredt bland folk, som går op i springgymnastik.

Størrelsen på trampolinen, afgør hvilken slags tricks og akrobatiske manøvrer du kan udøve. Du kan vælge en meget lille model, hvis du blot ønsker et træningsredskab som kan bruges til at supplere din styrketræning. Find den rigtige store trampolin, hvis du ønsker at lave større spring, som træner din adræthed og balance.

Trampolin med net

Hvad kan jeg bruge min trampolin til?

Trampoliner kan bruges som træningsredskab af voksne, og legeredskab af børn. Alle aldre kan få glæde af en god trampolin, fordi de er lette at benytte på helt eget niveau. Vælg den model, som du har plads til i din have. Springredskabet sikrer sjov motion for børn og voksne hele sommeren lang, og du kan nemt finde modeller i høj kvalitet, som vil holde mange sæsoner frem.

Små trampoliner kan bruges til små springøvelser, hvor du træner din kondition. De mindre modeller kendes fra sportsbutikker og fitnesscentre. Vælg denne type, hvis du ønsker et redskab til at supplere din konditionstræning. Større modeller er gode til både leg og træning, og de findes i alle prisklasser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *