Udvikling sker mange steder

g11

Der foregår udvikling overalt. Det er ikke kun personligt vi gennemgår en udvikling, men det sker omkring os hele tiden. Teknologien er et godt eksempel på, at der sker en konstant udvikling. Når der sker en udvikling, så er det fordi noget bevæger sig. Som regel er det i den gode retning, men nogle gang går det også den anden vej. Vi kan selv gøre noget for at udviklingen sker i den positive retning. 

Have

Verden gennemgår en konstant udvikling 

I verden gennemgår vi en konstant udvikling. Der er lande som hele tiden samarbejder for at opnå et bedre resultater for vores planet. Miljøet er en udvikling, som bliver diskuteret meget pt. Miljøet skal vi passe på, og på den måde passer vi på vores planet. Der er mange ting som verdens ledere kan gøre, men der er også rigtig mange ting, som vi selv kan gøre. Dette er alt sammen for at styrke den gode udvikling. En lille simpel ting der kan gøres er, at vi får installeret en varmepumpe. En varmepumpe hjælper os til at tage mere miljøvenlige valg, uden det kræver alt for meget. 

Behandle naturen som din bedste ven 

Naturen skal behandles godt. Gør vi ikke dette, så kan det have en negativ udvikling i forhold til, hvordan den vil se ud om 5-10 år. Det betyder vi skal kigge efter den, og ikke smide skrald i naturen. Vi skal lade naturen gro. Dette kan gøres på mange forskellige måder. F.eks kan vi vælge en hæk i haven frem for et stakit. Hækken er naturens svar på et stakit. Det er en god måde at støtte naturen på. 

Løber

Sæt din krop i en positiv retning 

Vores krop skal gerne kunne overleve i mange år. Dette betyder at vi skal behandle den godt. Vores krop er i konstant udvikling, og dette skal vi også lytte efter. Men noget som alle har brug for, lige meget alder, er motion. Det er vigtigt, at vi får bevæget vores kroppe. Om det er på romaskinen derhjemme, eller om det er en lang gå tur. Det er ikke så vigtigt hvordan, men det er bare vigtigt der kommer noget bevægelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *