Virksomhedsejer – sådan effektiviserer du din arbejdsplads med kunst

g11

Hvis du er ejer af en virksomhed, så er du naturligvis interesseret i at effektivisere arbejdet. Det gælder hvad end du er alene i virksomheden, eller om du har ansatte under dig. Desto mere udbytte du kan få ud af din tid, desto bedre. Der er ofte meget fokus på diverse teknikker, arbejdsformer, arbejdstempo og elektroniske hjælpemidler og nye maskiner. Der er dog et punkt, som ofte bliver nedprioriteret i denne sammenhæng – nemlig de fysiske rammer på arbejdspladsen. Dette har nemlig utrolig meget at sige i forhold til arbejdsmiljøet.

Kunst skaber bedre arbejdsmiljø

Vi mennesker er let påvirkelige i forhold til de fysiske rammer, der omgiver os. Vi er meget styret af følelser. Det betyder derfor, at de fysiske rammer, som i denne sammenhæng er arbejdspladsen, automatisk vil påvirke os, vores humør, koncentration og ydeevne. Er der hvide, kolde vægge vil omgivelserne virke kedelige og ikke fremme det gode humør. Det er almen kendt, at det gode humør mindsker stress og bidrager til et bedre arbejdsmiljø. Hvis medarbejderne trives, så yder de ofte bedre, hvilket vil kunne ses på virksomhedens bundlinje.

arbejdsmiljø

Det kan dog være lidt svært at dekorere virksomhedslokaler med farver og kunst, for hvad er egentlig passende i de forskellige lokaler? Det skal gerne være sådan, at et kontor, der anvendes til kundekontakt fremstår professionelt og stilrent, så kunderne får et godt førstehåndsindtryk, når de træder ind i rummet.

Er der tale om brancher, der har meget med mennesker og velvære at gøre, så er det vigtigt, at de fysiske rammer efterlader kunderne med et positivt indtryk. Din forretning – eksempelvis wellness center, massageklinik eller hvad du nu driver, skal gerne danne de fysiske rammer om et sted, hvor kunderne føler sig afslappede og godt tilpas, så de har lyst til at komme igen. Ved at have disse tiltalende fysiske rammer, så kan du effektivisere virksomheden på to måder:

  • Medarbejderne bliver i bedre humør, arbejdsmiljøet forbedres og medarbejderne yder bedre.
  • Kunderne føler sig godt tilpas i dine lokaler og har lyst til at blive længere og komme igen og derved lægge flere penge til din omsætning.

Få hjælp til indretning og kunst i virksomheden

Hvis du gerne vil have hjælp til at indrette dine virksomhedslokaler på den bedst mulige måde, så kan det være en fordel at få hjælp fra en dygtig kunstner, der er vant til at lave kunst og hjælpe med indretningen af virksomhedslokaler. Herved sikrer du dig det bedst mulige resultat til glæde for både kunder, ansatte og dig selv.

Få flere kunder i din forretning med søgemaskineoptimering

Ovennævnte fokusererede på at effektivisere i forhold til at forbedre arbejdsmiljøet, så medarbejderne naturligt yder mere og så kunderne har lyst til at komme igen. En anden måde at effektivisere på og skabe større omsætning, er ved at få nye kunder i butikken. Dette kan gøres ved hjælp af søgemaskineoptimering. Det indebærer, at din hjemmeside kommer højere op på Google, når potentielle kunder søger efter produkter, du sælger eller ydelser, du sælger. Herved kan du nå ud til mange flere, der kan blive kunder i din forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.